hits

Når bilder lyver, og naturen gråter...

En litt søkt tittel, men så veldig sant, dessverre...


Vakkert? Ja ikke sant, vakkert og harmonisk og idyllisk. Men hva passerte vi på tur ned til elvebredden?Ubestemmelig bilvrak, men gammelt i alle fall.. helt nede ved elvebredden..


Og andre mystiske deler...


Men det verste var jo store dunger med piggtråd og malingsspann og hva annet som lå i den dungen...

Jeg er ingen miljøfantast i det hele tatt, men dette var et tragisk syn, og rett ved Saltdals elva som faktisk er et vernet vassdrag.

Bilder: Jan E. Håkonsen

10 kommentarer

Margrethe

17.09.2016 kl.09:06

Å knurr..... er det mulig? Det nydelige stedet og så...... :-)

dedicat

17.09.2016 kl.10:03

Margrethe: Ja det er mulig. Tror det må være rester fra krigens dager. Det var jo fangeleirer over held bygda. Men er mange som har fattet interesse for saken nå :)
Hei!

Ja så veldig sant.............. Det er trist når naturen blir forsøplet slik.

Jeg går også forbi et flott vann på en av mine fjellturer og der tårner det seg opp et ruskereir med alt gammelt skrot som jordeigeren mener han har rett til å dumpe, Ikke bra ...............

dedicat

17.09.2016 kl.10:05

Etdiktomdagen: Hei. Virker som dette er fra krigens dager, og mange som er blitt interessert i dette. Hørtes mer ut som en moderne miljøsynder på dine trakter.. fyssjj :) Ha en fin helg uansett
Ja dette er moderne miljøsynder :-(

Hmmmmm kanskje det blir fraktet bort da........ og litt interessant at de er fra krigens dager....... spennende.

dedicat

17.09.2016 kl.11:33

Etdiktomdagen: Håper på dine venner at det skjer. Vi får se hva som skjer her :) Det er ikke så lett å få det bort der det ligger :) men vi får se :)

missimperfektum

17.09.2016 kl.11:23

Ikke bra, sånt. Vi må bli mye flinkere til å verne om det vi har. Godt du tar det opp så folk blir oppmerksom på det. Kanskje det blir gjort noe med det.

dedicat

17.09.2016 kl.11:36

missimperfektum: Dette har nok ligget der siden krigen, Det var jo masse fangeleirer rundt i bygda. Og det er ganske bratt og ulendt ned dit det ligger. Men jeg håper mange deler på fb sånn at det dukker opp mer informasjon om dette :)
Mange mennesker eier ikke skam.. Jeg har vært streng hele livet. NAturen skal vi ikke klusse med. Å kaste boss rundt om kring er ikke ok.

Er rett og slett bare trist.

dedicat

21.09.2016 kl.21:20

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Veldig sant. .men dette ser ut til å være krigsminner :) om man kan kalle det for det

Skriv en ny kommentar

dedicat

dedicat

70, Bodø

Gammel gift kall som hadde lyst å prøve noe nytt. Det blir nok mye "knall og fall" og kanskje en kortvarig affære. Men da har jeg i alle fall funnet ut det. Navnet "Dedicat" betyr noe sånt som "dedikerer", og det er jo det jeg gjerne vil, dele litt av hvert med de som gidder å lese. Jeg er både pappa, farfar og oldefar. Jeg har vært anonym her noen dager, men føler nå for å dele mer av bloggen min på facebook. Så følger du med så ser du hva som skjer, det kan jo hende dette blir en kortvarig affære.:) Jeg gjør oppmerksom på at jeg har copyright på bilder og dikt, etter hvert som det legges ut :)

Kategorier

Arkiv