hits

Den takknemlige vriompeisen...

 

Jeg har jo alltid vært litt vrien når det gjelder bursdager. Det er noe med det der å lage styr rundt egen person, sånn bare for at man blir et år eldre. 

Men heldigvis så har man ei i livet, som "river ned "sånne varslinger".  

Så gir man gir seg jo og deltar i forberedelser, så lenge det ikke blir alt for omfattende.

Men når jeg freser snø og sånt, så trylles det frem kaker og annet, med en magi som er beundringsverdig.

Da er det liksom for sent å begynne å vifte med stokken, og mobilisere motstand.

Men når det kommer herlige mennesker på døra med smil og klemmer, da er jeg evig takknemlig til min kjære som ikke gir seg.

Da "sniker" man til seg litt av æren og byr på kaker og mat på alle slags fat. For ikke å snakke om gleden med alle hilsner på Facebook og telefonen. Og ikke minst hilsningen på Bloggen fra herlige Frodith, som du kan lese ved å klikke HER.

Uten forkleinelse for noe annet, så varmet det godt med en blomsterhilsen fra mitt kjære Mannskor.

Når man er en vrien gammel gubbe på 70 år, så skal man være ekstra takknemlig for å ha to så utrolig flotte jenter i sitt liv. En mamma på snart 94 år som glimtet til på denne dagen, og min elskede kone som betyr så mye for både meg og mamma.

Da allierer jeg meg med alle husets andre "nisser" og takker mine kjære og alle andre som har vist sin oppmerksomhet.

Tusen takk og riktig Godt Nyttår. 

#bursdag "tusentakk #feiring #happybirthday #surgubbe #minekjære #blogg.no #frodith #saltdalmannskor

12 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

12.01.2018 kl.11:55

Gratulerer med vel overstått, jeg liker heller ikke feiring men overgir meg også hvis jeg må:) Og heldig er du som har en sånn livsledsager ja :) Jeg har også min, i september blir det 40 år siden vi ble kjærester og vi har det nesten enda bedre i dag. Var litt spent når barn skulle ut av huset og det ble bare oss to, men vi koser oss heldigvis sammen og jeg setter pris på roen og freden i heimen :)

dedicat

12.01.2018 kl.12:07

Mariann Sæther Tokle: Tusen hjertelig :) Veldig godt å høre,, kjenner igjen mye av det :) Lykke til videre på alle måter :) Og god helg :)

frodith

12.01.2018 kl.12:34

Så fint det ble en flott dag :-) Det fortjener du, og det vet nok de rundt deg :-) Ha en toppers fredag, jeg tar tidlig fredag i dag ;-)

dedicat

12.01.2018 kl.12:48

frodith: Perfekt :D Det er jeg sikker på at du både trenger og fortjener :) Riktig god helg uansett åssen sprell/svinsing du skal finne på :D

annebe

12.01.2018 kl.15:32

Hurra for deg !...var innom å gratulerte hos Frodith også :) Så mye godt som var gjort i stand for å feire deg da..hyggelig det. Jeg er nok som deg at jeg ikke er såååå glad i slike settinger, men koselig å bli satt pris på er det jo :)) God helg til deg og din kjære :))

dedicat

12.01.2018 kl.19:08

annebe: Tusen takk :) God helg til dere :)

Min matgale verden

12.01.2018 kl.20:59

Åååå, det så ut som en nydelig bursdag. Og det var jo en stor dag som fortjente å bli feiret! De kakene så god ut....fikk vann i munnen. God helg :)

dedicat

13.01.2018 kl.00:06

Min matgale verden: Tusen hjertelig takk :) Det skal jeg overbringe til madammen :) Ikke verst med ros fra en proff :D

Margrethe

12.01.2018 kl.23:00

Å så koselig - du fortjener alt sammen veldig! Og - jeg tror ikke noe på at du er en sur gubbe :-) hihi... klem :-)

dedicat

13.01.2018 kl.00:05

Margrethe: Tusen hjertelig takk :) Kan vel hende man gretner til,, men det varer ikke lenge :D Klem

Mimremor

13.01.2018 kl.18:06

Endelig kommer min gratulasjon: Gratulerer hjerteligst med dagen! Ja det må feires! Jeg hadde et lite party igår kveld og dekket bordet med maritime kniver,gafler og skjeer jeg ga min mann på 70 års dagen sin. Ja et godt nytt år til deg!

dedicat

18.01.2018 kl.22:27

Mimremor: Tusen takk og godt nyttår til deg også :)

Skriv en ny kommentar

dedicat

dedicat

70, Bodø

Gammel gift kall som hadde lyst å prøve noe nytt. Det blir nok mye "knall og fall" og kanskje en kortvarig affære. Men da har jeg i alle fall funnet ut det. Navnet "Dedicat" betyr noe sånt som "dedikerer", og det er jo det jeg gjerne vil, dele litt av hvert med de som gidder å lese. Jeg er både pappa, farfar og oldefar. Jeg har vært anonym her noen dager, men føler nå for å dele mer av bloggen min på facebook. Så følger du med så ser du hva som skjer, det kan jo hende dette blir en kortvarig affære.:) Jeg gjør oppmerksom på at jeg har copyright på bilder og dikt, etter hvert som det legges ut :)

Kategorier

Arkiv