hits

I Nordlandssykehusets labyrinter..

Jeg har jo aldri vært i tvil om at det mest fornuftige hadde vært å bygge et totalt nytt sykehus og flyttet alt over dit når det var ferdig.

DET nytter det ikke å ønske seg nå. Men det kan være både utfordrende, moro og frustrende å vandre rundt i en kombinasjon av nytt og gammelt.

Men til syvende og sist gjelder det å finne frem... Jeg lagde et blogginnlegg om skilting på Nordlandssykehuset for en tid siden, som ble veldig populært. Vil du lese det så klikk HER 

Men går du deg helt vill, så kan det jo være greit å finne seg en sengeplass.

Jaja, man kan vel ikke si at det er bare rør.. men jaggu er det mye av det...

Og der det ikke er rør, er det kabel. Jeg er fristet til å tro at de fagarbeidre som finner frem i dette, ikke står mye tilbake for de som finner frem i menneskekropper.

Men de har sikkert lyst til å krype inn i "et hull" de også av og til. Selv om dette ikke så veldig profesjonelt ut. Det ligner jo mest på en Gapestokk.

Men som regel så er det "lys i tunnellen".

Det går jo også an å spørre seg fram på et kontor. Hmm, dette så jo riktig så fargerikt ut :D

Men for å være seriøs, så er du nær hjelpen - om dørene skulle smelle for hardt i.

Skulle du bli innlagt - så vær aldri redd for å spise bollene de serverer, de er garantert trygge i alle fall tre dager i uka.

Det blir nok bra til slutt. Jeg håper jeg ikke har fornærmet noen. Lykke til videre - det er en beundringsverdig innsats som gjøres i "kaoset".

 

#nordlandssykehuset #bodøkommune #nordlandfylke #helsenord #rørleggere #elektrikkere #nho 

12 kommentarer

Det er bestandig mye ombygging på sykehus. Har nettopp vært inne med minsten, og det er ingen tvil om at det er slik de fleste plasser.

Ombygging kan være vell så bra som nye bygg hvis de ligger på rett plass, men mye rot... Ingen tvil om det.:)

dedicat

14.03.2018 kl.12:02

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Veldig sant :) Men du verden så mye de ville spart på drift,, med en helt annen logistikk :) Men det blir helt sikkert veldig bra :D
Vi får satse på det.. Ikke alt er like lett å få til..:)

dedicat

14.03.2018 kl.14:21

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: :)

annebe

14.03.2018 kl.15:36

Artige "ordspill"på det du så underveis.. Kaos på slike steder er ikke det beste, men om hver og en gjør den oppgaven de er gode på kommer de vel i mål på et vis :)) Drammen skal ha nytt sykehus..men etter mange år med planlegging tror jeg fremdeles ikke de vet hvor det skal plasseres.. De bollene..hahaha... :))

dedicat

14.03.2018 kl.16:09

annebe: Tusen takk og lykke til :) Det tok mange,,mange år før de bestemte seg for på bygging og full renovering i Bodø.. og masse ombygginger før det.. :) Men nå er det forsent å ombestemme seg :) Ikke enkelt det der med lokalisering :)

frodith

14.03.2018 kl.15:40

Hi-hi, tror nok ikke de blir sure :-)

dedicat

14.03.2018 kl.16:10

frodith: Leer,, neida.. det forrige innlegget om dette som er linka inn.. gikk jo rundt i sykehusmiljøet til mye latter :D

fittendragen

15.03.2018 kl.09:13

Du er flink å skrive..og legge til bilder...veldig "artig" lesing ..!!

dedicat

15.03.2018 kl.15:18

fittendragen: Hjertelig takk :) Smatt innom deg litt.. dævenn,, heftig poesi :D

fittendragen

15.03.2018 kl.15:24

Takk for det :-)

dedicat

15.03.2018 kl.15:30

fittendragen: :)

Skriv en ny kommentar

dedicat

dedicat

70, Bodø

Gammel gift kall som hadde lyst å prøve noe nytt. Det blir nok mye "knall og fall" og kanskje en kortvarig affære. Men da har jeg i alle fall funnet ut det. Navnet "Dedicat" betyr noe sånt som "dedikerer", og det er jo det jeg gjerne vil, dele litt av hvert med de som gidder å lese. Jeg er både pappa, farfar og oldefar. Jeg har vært anonym her noen dager, men føler nå for å dele mer av bloggen min på facebook. Så følger du med så ser du hva som skjer, det kan jo hende dette blir en kortvarig affære.:) Jeg gjør oppmerksom på at jeg har copyright på bilder og dikt, etter hvert som det legges ut :)

Kategorier

Arkiv