hits

Tromsø med en liten vri...

Når man deltar på sånne landsmøtehelger, som jeg har gjort nå - så blir det ikke så mye tid til å løpe rundt å fotografere morsomme ting.

Men "bloggeblikket" lever, og det hender "det stirres" tilbake. Nå fant jeg denne i et butikkvindu jeg dura forbi på jakt etter en kolonialbutikk.

Og jaggu var det ikke en kompis i vinduet på andre sida. Men mesteparten av tida få var det full fokus på Dagsorden på Landsmøtet i Norges Korforbund. Ta gjerne en titt innom dem ved å klikke HER.

Landsmøtet ble også hilst velkommen av mange, men jeg skal bare nevne et par, nemlig Tove Karoline Knutsen (beklager det uskarpe bildet...) ,,,

og Tromsø Arbeiderforrenings Mandskor. Et av Norges eldste kor, og hvor eldste medlem begynte i kor i 1943. Du kan lese mer om dette og landsmøtet om du klikker inn til Korforbundet ovenfor.

Men dette blogg innlegget var nå mest ment som en liten sammenstilling av "småklipp" snappet opp her og der gjennom en hektisk helg i vakre Tromsø. Men vi rakk og spise med god service og gode opplevelser. 

Vi rakk og spise faktisk :D Hotell #ClarionTheEdge var rent og pent, selv med en viss fokus på gris.

Men i rettferdighetens navn, de hadde mye annet å by på :D Og det har jo såvisst Tromsø by også. Selv om det ikke var så mye man fikk sett av det på denne turen,,,

Men Domkirka fikk vi med oss, og til og med en herlig konsert med Tromsø Brass. Klikk deg inn på YouTube og lytt på vakker film musikk - klikk HER.

Veldig artig og sunt med litt variasjon. Det kan bekrefte at man er normal, selv om man er.... ehhh..  hva var nå det ordet igjen... ?!??

Og så sant som det er sagt,, hva er livet uten kaffe - og ikke minst under en lang og intens Landsmøtehelg.

Så har du ikke begynt å tenke på å begynne i kor enda, så ta deg en kaffekopp og tenk :D

Nå skal vi en kjapp tur innom Skarven for å treffe litt kjentfolk, før det bærer hjem. (Hotell Clarion The Edge vi var på, ser du i bakgrunnen). 

Men husk, det nytter ikke å stirre utover og vente på at koret kommer til deg, ta kontakt og bli med på herlige opplevelser i et givende miljø du aldri kommer til å angre på :D

 

NB innlegget er ikke sponset. 

#clariontheedge #clarion #tromsø #nordensparis #norgeskorforbund #tromsøbrass #NKLM2018 #sanghelelivet #tromsøarbeiderforeningsmandskor #korsang #kultur 

14 kommentarer

Ja kanskje det blei noen flere korister etter dette innlegget :-D

Er glad jeg fant tilbake til mitt kor iallefall - etter en lite pause :-D Herlig å synge i kor!!

Tromsø er en by jeg har lyst å besøke en gang - og Skarven ahr jeg hørt om. For en venninne av meg har kjæreste i Tromsø - og pendler hver sin gang på kjærestebesøk :-)

Ønsker deg en fin fin mandag!

dedicat

16.04.2018 kl.23:19

Etdiktomdagen: Herlig at du gjorde :) Og ble glad den dagen du fortalte det :) Får håpe noen lar seg friste til å begynne.. ::) Elsker Tromsø,, rett og slett. Har tatt masse bilder fra Skarven i dag.. så kanskje det blir et eget blogginnlegg :D

kaosverden89

16.04.2018 kl.11:31

Ønsker deg en fin dag :)

dedicat

16.04.2018 kl.23:19

kaosverden89: Takk det samme :)

helene marie storøy

16.04.2018 kl.12:55

Flott innlegg! =D

dedicat

16.04.2018 kl.23:20

helene marie storøy: Tusen tak :)

Eva

16.04.2018 kl.15:08

Selv om det var travelt, har du likevel fått med deg litt i Tromsø :)

Det er en del år siden sist jeg var i den byen. Og den gangen var det egentlig bare for å gå ombord på Hurtigruta.

Men i barndommen hadde jeg noen besøk der, da vi bodde 4 år i Troms.

Mye artig å se :)

dedicat

16.04.2018 kl.23:22

Eva: Vi har jo vært mange ganger i Tromsø.. er en herlig by. Men denne gangen visste vi jo at det ikke ble så mye tid til å farte rundt. Men var innom Skarven i dag og det ble noen bilder.. :) Da må du snart ta en tur og friske opp minner :)

frodith

16.04.2018 kl.18:29

Ja, er man blogger så er man :-D Og da kommer øynene på stilk i ett sett, og det er alltid noe å knipse :-D Som er rart, morsomt, spennende, galskap, søtt osv :-D

dedicat

16.04.2018 kl.23:23

frodith: Leer,, du sa det :D Labba rundt på Skarven i dag.. der var det litt av hvert :D

Ei_heks

16.04.2018 kl.21:17

De to øverste var jo skumle selv som skinnfeller! :D :D :D

Ha en flott uke!

dedicat

16.04.2018 kl.23:24

Ei_heks: Takk og takk det samme :D

Margrethe

16.04.2018 kl.21:35

Et flottanes innlegg - og god reklame for å begynne i kor! Tenker ofte på å begynne i korpset igjen, men...... kor får jeg la være! Er ikke såååå sang-flink! Klem :-)

dedicat

16.04.2018 kl.23:24

Margrethe: Tusen takk.. håper du fikk med deg linken til Tromsø Brass som jeg la inn.. det måtte da være noe for deg :D Klem :)

Skriv en ny kommentar

dedicat

dedicat

70, Bodø

Gammel gift kall som hadde lyst å prøve noe nytt. Det blir nok mye "knall og fall" og kanskje en kortvarig affære. Men da har jeg i alle fall funnet ut det. Navnet "Dedicat" betyr noe sånt som "dedikerer", og det er jo det jeg gjerne vil, dele litt av hvert med de som gidder å lese. Jeg er både pappa, farfar og oldefar. Jeg har vært anonym her noen dager, men føler nå for å dele mer av bloggen min på facebook. Så følger du med så ser du hva som skjer, det kan jo hende dette blir en kortvarig affære.:) Jeg gjør oppmerksom på at jeg har copyright på bilder og dikt, etter hvert som det legges ut :)

Kategorier

Arkiv