Oh my… Jeg snubla innom..

Ja det er lenge siden jeg/Dedicat satte noe slags fotspor her inne. Ikke det at jeg har satt så veldig mange før heller. Men jeg var i alle fall tilstede. Ikke minst hentet jeg mange impulser og inspirasjon til mine små og litt større lyriske sprell.

Men jeg havnet inn i så mye annet, at jeg måtte legge vekk blogge entusiasmen. Akkurat nå er jeg mer enn aktiv innen frivilligheten, har et par verv innen Pensjonistforbundet, er leder i Eldrerådet OG student.

Jada, i vår meldte jeg meg på et helt nytt studium på Nord Universitet – “Grunnstudium i Journalistikk”, som går over tre semestre. Som følge av det har jeg blitt spurt av Lokalavisa om jeg kan ta noen oppdrag som freelancer. Ja du snakker om hva gamlinger kan finne på…

 

Men det er ikke det eneste jeg har funnet på! I den første tiden etter at jeg tok lang blogge-pause, samlet jeg sammen mye av det jeg har skrevet her inne, og satte det sammen til et manus. Nå har faktisk et forlag meldt sin interesse om å gi det ut i bokform. Men med et forbehold, forståelig nok – siden diktsamlinger ikke er det enkleste å få solgt. Forlaget ønsker at jeg forhånds selger minst 125 eksemplarer av boka. Forhånds solgte bøker vil bli sendt fra forlaget direkte til kjøper, sammen med faktura, når boka er ferdig. Utsalgsprisen har forlaget satt til kr 379,-.

Jeg må kun skaffe de 125 personene som ønsker å kjøpe boka, som jeg oversender kontaktinfo på, til forlaget. Selve salget går som sagt direkte mellom forlaget og kjøper.

De som har fulgt meg her inne på bloggen, vet at jeg har gitt ut en diktbok før. Den ga jeg ut for egen regning, en spennende men kostbar opplevelse. Jeg har noen eksemplarer igjen av den, som jeg vurderer å tilby alle som ønsker å kjøpe den nye boka. Men først har jeg lyst til å se på responsen på denne henvendelsen min. 

Ordets makt.
Ord er som gaver som skaper og gir.
Ord er som hender som klemmer og svir.
Ordet kan være som klave og bånd.
Ordet kan skapes i vennskapets ånd.
Ordene flyter så lett og så fritt.
Det finnes ord som du aldri fikk gitt.
Ord som i tankene bare ble tenkt.
Ord som for alltid i hjertet er gjemt.
Ordene lever med nådeløs makt.
Det burde gjøre oss alle på vakt.
La ikke ordet ditt skape smerte.
La det bli gitt fra ditt eget hjerte.
Når ordet er gitt, vil noen det få.
Da er det for sent, til å angre på.
Lokket det frem litt smil og litt glede?
Eller det vonde, til og med vrede?
Her har jeg klipt inn noen vers av et dikt, bare som et eksempel. Jeg vet ikke om det blir med i boka, siden dette prosjektet er helt i startgropa. Men jeg håper det blir en realitet, og det kan du hjelpe meg med – om du har lyst. Gi meg gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet.