Det standhaftige lam… og terrasse :D

Ja her er jeg igjen,, og for de som har giddet å følge noen av mine blogginnlegg så har de sett dette bildet før..

Jepp.. det er fra terrassen og bry dere ikke så mye om den campingstolen, den står forresten i drivhuset nå:) Men den plastdunken midt på bildet var det som var det sentrale…

Just presis..  dette var jo noe av det som i høst ble lagt i saltlake. Og det sammen med ganske mange pakker med ferskt lammekjøtt. Og der har det stått.. ja ikke alt da..

Vi har da kokt og spist både rull og lammekjøtt flere ganger siden da. Og rull er jo obligatorisk både til jul og påske.. og ellers også..

Men når vårsola begynner å få tak (,,ja den har ikke vært overveldende plagsom hittil…) så er det på tide til å vanne ut et par dager.. og fjerne det fra terrassen..

Og så er det frem med vidunderet.. faktisk så kjøpte vi nye vakuum maskin her i vår.. da den gamle ble litt for puskete og tungvint..

Og etter noen runder i maskina.. så var resultatet klart og klar for fryseboksen…

Så kan jeg trøste eventuelle lesere at nå blir det ikke noe mer ved eller denne type mat på bloggen her i overskuelig fremtid..

.. og takk for det 😀

9 kommentarer
    1. Vi må jo høre når du lager måltidet også?? Hva lager du, er det stek eller hva blir det? Jeg må spørre får jeg har jo ikke peil på hva man lager av lam i lake 😀

    2. Ser ut som veldig god mat det der :)) Og jeg så i det forrige innlegget at det begynte å bli mer sommerlig på terrassen din enn på bildet øverst her..og godt er det :)..husker den sangen..var vel om kjærlek 🙂 Innlegg om mat og ved det er da vel fine ting å blogge om…:))

    3. frodith: Nei du.. smiler. blir dårlig til stek gitt.. det er nok saltkjøtt,, kjent og kjær vestlandskost og også nordover. saltkjøtt og kålrotstuing. Det var også et par store biter med oksekjøtt der også.. og de og lammerullene er pålegg 🙂

    4. annebe: Takk skal du ha.. 🙂 Ja jeg fikk høre det av madammen i dag.. at nå har jeg jaggu meg med meg fotoapparatet uansett hva jeg skal gjøre.. og det er jo helt sant også 😛

    5. Ja, dere er flinke til å ta vare på maten. Før fryseboksen kom, så var det jo å legge i salt eller å hermetisere som gjaldt. Med rotstappe til kan jeg tenke meg at dette blir riktig så gjevt! 😀

    6. karidansen: Takk skal du ha.. har blitt en vane det der,, så lenge hun syr lammerull så er det jo kjekt å salte litt lammekjøtt også,, når laken først er laget. 🙂

    7. Åhh det så jammen godt ut, å ha kjøtt på lager på den måten. Dere er jammen meg flinke som virkelig tar tak og gjør dette her selv. Vakum maskin ser fornuftig ut synes jeg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg