Utpå tur, fest sikkerhetsselene..

Jeg skal ikke påstå at jeg holder meg hundre prosent på fartsgrensa. Men jeg er ikke så veldig ille da mener jeg selv i alle fall. Men jeg skotter nå bort på ei som har litt sånn forskjellige meninger om det.. Men i formiddag så lempet vi noe klær og greier i kofferten,, og omtrent klokka 1300 presis så forlot vi hjemmet og la kursen sørover langs E6..

Jada.. om det ser magert ut der bak så skal vi jo bare være borte til fredag. Og vi skal ha med oss to barnebarn med bagasje og sykler også.. men ført må vi komme oss nedover.. vi skal jo innom eldste barnebarn, samboer og oldebarnet først. Og det betyr stopp i Leksvika..

Men nå er det jo ikke alle som er utstyrt med “kjøreblære” så da kom vi til Polarsirkelen når første stopp var et faktum.. så jeg får tatt litt bilder i mens..

Jeg må jo skryte litt av bygda vår også.. og det var faktisk levelige 18 grader da vi dro… Natheless tok jo sjansen på å stoppe der som følge at et innlegg jeg hadde laget om Norges Minste Hotell.. det kan du se her..

Men så bar det videre.. vi kjørte til Mosjøen før vi fant ut at det kunne være greit med litt mat før neste etappe.. da hadde vi kjørt sånn ca 25 mil..

Omsider så var vi fremme på kveldens stoppested.. nemlig på Grong Hotell. Der har vi overnattet noen ganger. Men nå var det blitt så hustrig og småregn at jeg gadd ikke ta bilde utenfra.. men fikk et rom med en liten balkong.. så her er den fenomenale utsikten over Grong..

Legg spesielt merke til den særdeles spenstige fargen på hummelen,,,

Egentlig så var det greit været var som det var så man slapp å bli sittende bergtatt av utsikten fra balkongen.. og heller gikk inn og slappet av på rommet før neste etappe som ikke er veldig lang.

Mer var det ikke å berette i dag.. så til de som kjedet seg på turen.. kan jo nyte Innlegget fra Natheless.. det er betydelig mye mer fint å se på der 🙂

 

28 kommentarer

Siste innlegg