Nå er det mulig igjen,

Jeg har aldri spilt håndball. Men den idretten har fasinert meg i alle år. Og når damelaget på Rognan herjet som verst, da gikk jeg ikke glipp av mange kampene. Det er den ene siden av denne saken. Men den viktigste er når noen blir så engasjerte at de ønsker å gjøre det umulige mulig. Det er den type engasjement som skaper verdier som har sånn utrolig smitteeffekt og får til verdifulle synergieffekter.


Som jeg har nevnt i innlegg før, så har det vært vanskelig å holde på ungdommen her i distriktet etter fylte 18 år. Men dette ser ut til å ha endret seg. Jentene på det ny etablerte damelaget i håndball er allerede klar for oppkjøring gjennom å delta på sin første turnering i Bodø, nemlig September Games som du kan lese mer om HER

Men det meste koster penger, og ikke minst å delta i en idrettsgren i en landsdel som vår. Men her stiller de opp, og var veldig synlig i sentrum nå under Rognan Dagene denne helga.


Her gjøres det klart for full innsats på mange forskjellige områder. Det selges kaffe og kaker og forskjellig, og temaet rundt kaffebordene trenger man vel ikke å spekulere på.


Og det selges lodd rundt om i folkehavet i sentrum av Rognan..


Og salget går strykende og det lyser gult rundt på mange steder..


Nå var det jo konkurranser også, så ikke misforstå – her var det ikke snakk om å finne nye talenter..

Hmm.. er det noen som tørr å prøve seg….. ??


Jaggu, her har vi en kjent kar som ikke redd for vise sine ferdigheter med ballen… Klar.. ferdig….


Gååååå,,,,,,


Jaggu traff han noen ganger også… Så det ble en vellykket markering, og det er ingen tvil om at spenningen brer seg rundt i bygda frem mot serieåpningen.. Og da er det godt å se at jentene tar seg tid til å innta næring, selv på en hektisk dag som nå på lørdag 🙂


Vel blåst med dugnadsinnsatsen,, og lykke til videre.

Alle bilder: Jan Håkonsen

20 kommentarer

Siste innlegg