Det lukter GULL


Da jeg ble spurt om å hjelpe til med å få finansiert første sesongen til det nyetablerte Damelaget i Håndball, var jeg litt i tvil. Var dette seriøst og virkelig noe sponsorer ville føle som en god investering? Jeg var utrolig spent da jeg gikk for å overvære første hjemmekampen i går. Og hva skjer….

Rognan – Alta


Utrolig men sant. Nå er jo jeg en uforbederlig optimist, men all min tvil var feid til side og ut av Saltdalshallen før første omgang var over. Og det var IKKE resultatet i seg selv som gjorde det, nei det var egentlig tre ting –

1. Spillestallen til laget og den seriøse innsatsen.

2. Støtteapparatet rundt laget, og mangfoldet i de aldersbestemte klassene.

3. Publikum, kanskje det beste publikum – og ennå er ikke gnisten i full fyr 🙂


Og om ikke det var nok så er jo den vakre lønna mi full av gull – og ikke bare i krona som speider mot Storflåget..


Jeg vasset jo i GULL da jeg var på tur til dagens kamp, andre hjemmekampen på to dager. Nå ville vi få en bekreftelse eller avkreftelse på går dagens jubel… Og det ble en helt annen match enn i går,, tett og jevn og nervepirrende..

Rognan – Bardu


For en innsatsvilje mot slutten. Etter å ha ligget å vaket med en ledelse mellom et og tre mål nesten hele kampen, så henter laget frem det som skiller tapere fra vinnere – de henter frem en kollektiv vilje som er til å ta og føle på.

Så hvilken annen drakt farge passer Rognan enn denne… Ærede sponsorer – jeg bare spør?


Det er kun to sponsorer som har drakt reklame denne sesongen. Så når det nå skal budsjetteres for 2016…..Så kjenn på lukta av GULL og hør på jubelbruset fra håndball Norges mest entusiastiske publikum.

Hvem kan la være å glede seg til fortsettelsen? Det makter ikke jeg i alle fall..

 

Lykke til jenter og trener og lagledelse – dere har lagt grunnsteinen, og den er av GULL

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg