Årets happening Blåfrost

Jeg tar sjansen på den ringe påstanden om jeg bor i ei kultur bygd. Vi er vel cirka 4700 innbyggere i bygda, som i areal er på størrelse med Vestfold fylke. Bygda har blant annet 6 kor, og alle korene og hornorkestret hadde konsert i kirka sist søndag. En minnekonsert etter en bauta på musikkfronten, Harald Bakke. Kjente å kjære sanger av Saltdalingen Trygve Hoff er ikke uvant stoff for korene.


Men nå er det Blåfrost festival, og da er sentrum farget og pyntet. Logg deg inn og ta en titt på programmet om du vil HER. I fjor var korbebevegelsen Blåfrostprofil, i år det to kjente kokker fra bygda som har fått æren. Så Skipsverftet vårt som har gått inn i en ny æra som kulturhus var omgitt til Restaurant i helga. Da ble det servert 10 retters middag til 300 gjester på fredag og lørdag.


Det er laget skøytebane i sentrum, og den er blå selvfølgelig. Og lyskastere med blått lys finnes over hele sentrum.Skoleelever og barnehager har laget kunstverk både utendørs på trærne langs veien..Og ikke minst inne på butikkene..Og plakater forteller med klartekst at det er Blåfrost festival på gang.


Torsdag starter konsertene med kirkekonsert med Hekla Stålstrenga, hvor frontfiguren stammer fra bygda vår. Dit skal jeg også. Du kan få en smakebit HER
Dette er bare moro 🙂

Alle bilder er mine..

8 kommentarer

Siste innlegg