Kysset

Ja nå tror vel folket at det har rablet for gamlingen, og det er jo slett ikke umulig. Men i de ukene jeg var med min kjære på sykehuset så fotograferte jeg jo mye rart i rom og korridorer. Blant annet dukket dette bildet opp, og det syntes jeg måtte kunne brukes til noe.


Jeg husker jo i min pure ungdom lurte meg til å lese om “Mitt første kyss”. Det kan vel neppe kalles for erotisk lesning, men jeg mener bestemt å huske at det var veldig spennende.


Men nå skal jo alt forklares med et helt annet snev av ordlyd, enn romatikk. Hør bare…

Når to personer kysser hverandre foregår det en rik og komplisert utveksling av informasjon som involverer signal i form av kjemikaler, berøring og kroppsstilling, sier Gordon G. Gallup i en pressemelding fra University at Albany i USA.

Nå syns jeg de fortalte det på en mye mer interessant måte i gode gamle Romantikk. Men at kyss kan oppleves på et mangfold av måter, det er i alle fall sikkert. Og det er masse rar informasjon å finne på Google, med innstendige forklaringer.

Men jeg skal bare ta med noen overskrifter, så får dere bruke fantasien.


De dårlige kyssene:

1. Drøvelbiteren.

2. Fektemesteren.

3. Breiflabben.

4. Våt servietten.

5. Tafsebassen.

6. Smulegrabben og godånden.


De gode kyssene:

1. Et romantisk kyss (Ingen kategori eller kallenavn, bare gode minner).

2. De følsomme kyss (Kjenne og føle reaksjoner).

3. Leppetrekket.

4. Underleppebittet. (hmmm,, ja det er ikke jeg som har funnet på dette,,,)

5. Tungsuget. (Jøss sier jeg bare…)

6. Utforskningen.

7. Uppnerkysset. (Jeg sier ikke mer,,,,)

 

Jo forresten, jeg kan legge til at jeg er det man her oppe kaller for en “Klindall” så er det sagt. Og jeg trives med det 😀

 

26 kommentarer

Siste innlegg