Når man gir så får man – sesong 2.

Jeg har ikke blogget så mye om Håndball i den andre sesongen for damelaget på Rognan. Men det betyr ikke at jeg ikke har fulgt med.

Dette innlegget er fra 2016, avslutninga på den første sesongen. Det bruste av pionerånd og engasjement.

Nå er andre sesong over, og laget endte på en sterk andre plass i serien. Men det har vært motbakker og kanskje litt mindre sprudlende smil til tider.

Nå skal sesongen oppsummeres og planer legges for neste sesong. Da kan det være greit å ha tråden med tilbake fra starten.


Se på disse engasjerte trenerne når det fortelles. Her går det i tegnspråk til og med…


Men håndball er jo en idrett der hender og tegnspråk er av vesentlig betydning, så da hører det jo med i litt festlig lag også.


Damelaget har ikke bare blitt profiler for så mange på banen. Men de har også blitt profiler utenfor banen. Her har de brukt både hender og hode til annet enn å spille ball.


Et lag som vet å ta vare på sine sponsorer, blir tatt vare på. I et stramt sponsormarked så er samhørighet mellom lag og sponsor veldig viktig.


Det har vært mange endringer på laget fra denne troppen i første sesong. Og det vil sikkert bli flere i kommende sesong. Men vi håper det blir en sterk og mangfoldig tropp med gnist og lojalitet som jo er kjennetegnet på RIL.

Dere skal vinne kamper, dere skal vinne publikum og dere skal ikke minst vinne sponsorer. Men la det være en oppgave fylt av gnist og humør – for dere skal ha det gøy når dere gjør det.


Særpreget å klare å holde en seriøs fokus på både håndball og på privatlivet, er vakker og den skal dere ta vare på:) Og ikke minst samspill mellom lagets ulike funksjoner og sponsorer. Da kan man dele både glade og tyngre dager.


Hjertelig takk for sesong nr. 2, og lykke til med forberedelser til neste sesong,, dette blir spennende. Det blir også jakten på nye sponsormidler.


Vi gleder oss til Saltdalshallen igjen fylles av fest og underholdning!

 

Bilder og tekst: Jan E. Håkonsen

12 kommentarer

Siste innlegg