Musical in Concert – NÅ er øvinga over og Konserten straks klar.


Dette innlegget ble laget etter første øvingshelga i april i år. Etter det har det være en offisiell øvingshelg til, flere lokale øvinger og veldig mye på egen hånd. Så denne uka braker det løs – 21. oktober kl 19.00 er konserten i Stormen konserthus i Bodø.

Dette må du bare ikke gå glipp av. Du kan ennå kjøpe billetter HER

_________________________________________________________________________________________________________________________

Da var vi ferdig med første øvingshelg til Musikal in Concert, Salten. Som skal fremføres i nye Stormen Kulturhus i  Bodø 21. oktober. Godt over hundre sangere fra kor i hele Salten har vært samlet ved Bodin Vidergående skole fra fredag til søndag, med til sammen 18 timer konsentrert øvelse. Er det rart vi ser sånn ut…


Neida, her var bare vakre og engasjerte mennesker, selv om dette er tatt tidlig siste dag.


For det er ingen tvil om at dirigent Jon Fylling og hjelpedirigent og eminent oppvarmer, Paro Lyngmo drev oss hardt men skånsomt.Men det trenges, det er 22 sanger som skal sitte som støpt til konserten, og vi har kun to øvingshelger og konserthelga å gjøre det på. Sangene er fra Evita, Les Miserables og My Fair Lady. Og her er et utdrag..


 Men mat må man ha over så mange timer..Og så var det full fart igjen, med en innsats som burde imponere de aller fleste..Når våre dirigenter til tider fikk gåsehud og ståpels på et så tidlig stadium, så kan man jo begynne å lure på hva det ender med i Stormen Kulturhus den 21. oktober. Så gled dere folkens, dette blir steike bra !

 

Tekst og bilder er mine.

10 kommentarer

Siste innlegg