Gratulerer med dagen :) Varme fra omsorg og natur


I dag feirer denne herlige bedriften 25 år. I et kvart hundre år har den vært i en spennende utvikling og aktivitet med hovedfokus på omsorg og varme for medmennesker. Du kan klikke deg inn på Facebooksiden til bedriften via denne linken – HER

Uten at jeg skal påberope meg å være noen historiker, så kan man vel si at VevAlPlast er en vakker avlegger av stolte og ærverdige Vensmoen. Og Vensmoen har jo også jubileum snart – 100 år i omsorgstjenesten.


I den forbindelse så er det gitt ut bok som er i salg i disse dager. Klikk deg inn på Facebook siden til “Vensmoen snart 100 år” og se mer. Du kommer inn via denne linken – HER


Men VevAlPlast må tjene penger og kan ikke bare skape menneskelige verdier gjennom omsorg. Og et av produktene som lages og selges er ved. Og varme fra natur og omsorg er ingen dårlig kombinasjon.Men de har jo en mengde med andre produkter, både som de lager selv og har utsalg på. Og alle varmer på sin måte. Så har du ikke vært innom der før, så er det jaggu på tide.


Og hva i alle dager er så dette? Joda, det er vår kjære og i høyeste grad – livskraftige Vensmoen som tenker fremover og satser på Varme direkte fra Naturen.


Et spennende prosjekt med jordvarme fra fjellfoten et par hundre meter unna, er i snart ferdig installert. Det er en stor investering for Vensmoen Eiendom. Men det satses på fremtiden og mot spennende leietakere i det praktfulle bygget.Det er et komplisert anlegg, og ikke få meter med rørgater og ledninger og elektronikk som skal til.


Og som den rene vanndampen stiger mot en vakker himmel fra fjernvarmeanlegget på Rognan, håper jeg at våre to unike og spesielle Bedrifter – VevAlPlast og Vensmoen Eiendom – skal stige til værs mot nye høyder, og en spennende fremtid i vår vakre bygd.


Gratulerer med dagen…..

Og lykke til videre på ferden – “Med varme fra omsorg og natur.”  

Bilder og tekst: Jan E. Håkonsen

 

 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg