Når gamle og unge hjerter smelter—

Det er enkelte blikk som går rett i hjertet. Da er det vanskelig å ikke la seg rive med.

Vi hadde storfint besøk i helga. Både sønner og samboere og barnebarn. Men det mest uvanlige var 4 sånne sjarmerende småkarer og mor deres.


Både små og store lot seg sjarmere. Og det er ikke tvil om at det var populært hos barnebarna.

Vi måtte jo omdefinere yttergangen til et valperom som ble flittig brukt til ulike aktiviteter, uten at jeg skal konkretisere det noe mer.

Der foregikk jo også til tider en krevende form for “Stående Buffet”. Det er vel ikke å legge skjul på at mora begynner å få nok av dette.

Valpene uttrykker jo også en viss skepsis, særlig til nye dufter…. og det var kanskje ikke så rart 😀

Men det var nummeret før at ikke vi ble hundeeiere igjen, etter å ha bedyret at vi har hatt vår siste hund. Synes dere det var rart?

Her har mora pause og blir med oss til konfirmasjon til nest eldste barnebarnet.

Til info: Mora er en Norrbottens Spets.Faren er en Finnlands Spets. En anbefalt krysning siden eierne ikke klarte å få tak i far i samme rase.  

12 kommentarer
  1. frodith: Duuu,, du har “lurt” meg til mye rart. men det var faktisk jeg som ble revet mest med. Heldigvis har jeg ei som holder hodet kaldt i sånne situasjoner 😀

  2. Så nydelige de var! Valper er til å spise opp..og alle blir jo betatt av dem..men de blir jo voksne….om man vil eller ei..hihih…Høres ut som en livlig dag! ha en god kveld!

  3. Koselig med besøk av familien ..og de nydelige hundene da.. skjønner dere fikk lyst til å beholde en.. men det er mye pass så en må være helt klar for det , så sikkert lurt å ikke la seg “rive med “:)) Så dere skal i konfirmasjon snart…kos dere med det :))

  4. Sjølv har eg aldri “fått det til” med hund, eg likar kattar betre. Men mest glad i menneske, for å vere ærleg 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg