Mot nye høyder,,,,

Det begynner å bli en stund siden jeg lagde et blogg innlegg. Men om denne saken så har jeg jo skrevet en god del over tid. Og det kommer sikkert til å bli mer. Når en så ærverdig bygning som Vensmoen satser mot nye høyder som 100 åring, da må man henge med. Dessverre er det ikke alle lokalt som “henger med” – men det er jeg sikker på endrer seg sakte men sikkert 🙂

En lang og fantastisk historie trenger nemlig ikke være noe hinder for å satse for fullt inn i fremtiden. Du kan følge denne historien i museet som ble åpnet i år.

Men nå skal ikke jeg dvele så mye med historien, den er behørig skrevet og presentert. Det er fremtiden som er interessant, nemlig.

Det er enorme potensialer innen for dette området. Og mange har skjønt det allerede, og har vært der en god stund.

Mye av det som blomstrer av aktivitet er jo relatert til “Helse”, som Mariaklinikken som jeg blogget om i et eget innlegg – klikk HER og les.

Men det kommer nye tilbud.Vanitas ser ut til å ha funnet seg godt til rette. En veldig spennende nykommer i de ærverdige lokalene.

Området har til og med Barnehage og i høst så ble en splitter ny kunstgressbane åpnet.

Mulighetene er bare så utrolig mange. Nå har flere fb sider om Vensmoen blitt slått sammen til en, så klikk deg gjerne innom for å lese både om fortid, nåtid og fremtid. Klikk HER og les.

Så i de gamle, men topp moderne lokalene er det enda mye plass for nye koster som kan gi uante muligheter for samspill og synergi effekter.

Omsorg og omtanke ligger i veggene, glem aldri det. 🙂

 

#vensmoen #ypperligelokaler #omsorgskommunen #saltdalkommune #mulighetsrommet

6 kommentarer

Siste innlegg