Hekla Stålstrenga

Nå er vi gira! 

Gira Julemodus? – er det mulig? Ja, faktisk – og det til og med etter å ha vært i kirka.

Men der var også Hekla Stålstrenga – så da er det kanskje ikke riktig så rart. Klikk deg inn på linken HER – så kommer du inn på Facebooksiden deres. Det er vel ingen tvil om at disse tre er frontfigurene:

Ragnhild Furebotten fra Saltdal

Anne Nymo Trulsen fra Målselv

Tore Bruvoll fra Tromsø

Det oser av musikalitet i hver tone. Både fra instrumenter og stemmer.

De drar oss inn i skiftende stemninger fra latter og smil, til tårer og klump i halsen. Om du vil høre litt fra deres reportoar så klikk HER Dette er “Har du Fyr” av Ola Bremnes.

Jeg fant ikke NordNorsk Julesalme av Trygve Hoff med Hekla Stålstrenga. Saltdal Kirke er jo barndomskirka til både Ragnhild Furebotten og Trygve Hoff.

Men du verden for en konsert, for en opplevelse. Vi skjønte jo ingenting når det plutselig var over, tida forsvant for oss.

Jeg er så frimodig at jeg tør påstå at det var en spesiell kontakt mellom Publikum og Hekla Stålstrenga i den vakre kirka vår.

Tusen hjertelig takk for opplevelsen.

Ta en titt innom hjemmesida til Hekla Stålstrenga, der kan du kjøpe litt av hvert om du har lyst. Klikk bare HER – så kommer du rett inn.

 

#saltdalkirke #julefolk #heklastålstrenga #stageway #saltdalkommune #rognan #ragnhildfurebotten #torebruvoll #annenymotrulsen

8 kommentarer

Siste innlegg