Tromsø med en liten vri…

Når man deltar på sånne landsmøtehelger, som jeg har gjort nå – så blir det ikke så mye tid til å løpe rundt å fotografere morsomme ting.

Men “bloggeblikket” lever, og det hender “det stirres” tilbake. Nå fant jeg denne i et butikkvindu jeg dura forbi på jakt etter en kolonialbutikk.

Og jaggu var det ikke en kompis i vinduet på andre sida. Men mesteparten av tida få var det full fokus på Dagsorden på Landsmøtet i Norges Korforbund. Ta gjerne en titt innom dem ved å klikke HER.

Landsmøtet ble også hilst velkommen av mange, men jeg skal bare nevne et par, nemlig Tove Karoline Knutsen (beklager det uskarpe bildet…) ,,,

og Tromsø Arbeiderforrenings Mandskor. Et av Norges eldste kor, og hvor eldste medlem begynte i kor i 1943. Du kan lese mer om dette og landsmøtet om du klikker inn til Korforbundet ovenfor.

Men dette blogg innlegget var nå mest ment som en liten sammenstilling av “småklipp” snappet opp her og der gjennom en hektisk helg i vakre Tromsø. Men vi rakk og spise med god service og gode opplevelser. 

Vi rakk og spise faktisk 😀 Hotell #ClarionTheEdge var rent og pent, selv med en viss fokus på gris.

Men i rettferdighetens navn, de hadde mye annet å by på 😀 Og det har jo såvisst Tromsø by også. Selv om det ikke var så mye man fikk sett av det på denne turen,,,

Men Domkirka fikk vi med oss, og til og med en herlig konsert med Tromsø Brass. Klikk deg inn på YouTube og lytt på vakker film musikk – klikk HER.

Veldig artig og sunt med litt variasjon. Det kan bekrefte at man er normal, selv om man er…. ehhh..  hva var nå det ordet igjen… ?!??

Og så sant som det er sagt,, hva er livet uten kaffe – og ikke minst under en lang og intens Landsmøtehelg.

Så har du ikke begynt å tenke på å begynne i kor enda, så ta deg en kaffekopp og tenk 😀

Nå skal vi en kjapp tur innom Skarven for å treffe litt kjentfolk, før det bærer hjem. (Hotell Clarion The Edge vi var på, ser du i bakgrunnen). 

Men husk, det nytter ikke å stirre utover og vente på at koret kommer til deg, ta kontakt og bli med på herlige opplevelser i et givende miljø du aldri kommer til å angre på 😀

 

NB innlegget er ikke sponset. 

#clariontheedge #clarion #tromsø #nordensparis #norgeskorforbund #tromsøbrass #NKLM2018 #sanghelelivet #tromsøarbeiderforeningsmandskor #korsang #kultur 

Siste innlegg