Imponerende, rett og slett..

Denne helga har Ungdommens Kulturmønstring vært svært synlig her på stedet. Men minst like synlig har Saltdal Videregående skole vært.

Det er bare å ta av seg hatten for hva de får til.

Blomsterdekoratørene var i full gang, med så utrolig mye vakkert.

Vi endte selvfølgelig opp med en krans til ytterdøra. Legg merke til detaljer. Her kan det vannes og skiftes ut blomster etterhvert som de dør.

Men det ble vist frem andre kreasjoner også. Jeg vet skolen har gjennomført et samarbeidsprosjekt med linjer i Bodø, hvor resultatet ble en rekke vakre brudepar. Dette omfattet klær, brudebuketter, hårfrisyrer +++ Jeg vet jo ikke om det ble ekte kjærlighet også, men om ikke annet så måtte det bli til faget.. 😀

Så mye vakkert…

Det er ikke bare innen Design og Håndverk det skjer ting. Også innen for Industrifagene…

Dette viser hva et tett og fruktbart samarbeid mellom skole og næringsliv kan føre til. Men det stopper ikke der, så langt derifra.

Skole OG Næringsliv OG Kultur hører tett sammen. OG det vet de i Saltdal OG det tar de konsekvensen av. (… sorry. måtte bare poengtere litt…)

Det er kanskje HER det begynner, det nye eventyret! Den nye landslinja innen Scene, lys og lyd MÅ bare komme på plass fra 2019.

Jeg har laget et par blogginnlegg før om “Grunnstenen i vårt lokalsamfunn.” Om du vil lese de, så klikk HER og HER.

Dette kunstverket gikk videre fra Fylkesfinalen til Landsfinalen under UKM. Det er laget av ei Saltdals jente. Om hun går på Saltdal Vg eller skal gå der, vet ikke jeg, men du kan se og høre mer om det ved å klikke HER.

Kultur, kreativitet og kunst blomstrer i bygda, og det i et tett og konstruktivt samarbeid med Næringslivet. Lykke til videre 😀 

 

#saltdalvideregåendeskole #slipenscene #nexans #blomsterdekoratør #designoghåndverk #samarbeid #nordlandfylkeskommune #saltdalkommune #saltenposten #bodønu 

20 kommentarer

Siste innlegg