Fra Sans og Samling :D

Tenk å gå i fra sans og samling!? Nå har jeg jo tenkt litt på det uttrykket. Hvordan gjør man det egentlig? Og sansa, ja de har jeg hørt om, men “samling”?? Hva i alle dager er det for “samling” man kan gå fra? 

Men nå har jeg jo lært litt, og i Lofoten, av alle steder (, dukker, risikerer ikke å få madammen og slekta på nakken.. ) “Sans&Samling” kan være både lukt og smak og fellesskap og nytelse og avslapning og samvær!  Kort fortalt: “A very charming cafè”!

Men hva er nå dette? Aha, du vil ha et lite tips?

Ok, da, her kommer det. Men husk at det er “lite” ..

Hmmm,, melk i flasker og spann, her kommer svaret! Meieriet! Nettopp, det gamle meieriet på Leknes er blitt kulturhus! Og i samme bygget finner du “Sans og Samling”.

Jada, du kan få en sånn følelse når du leter etter det tradisjonelle “dekktøyet”. Her er det vel det vi på nordnorsk kaller for “Hoven Roven”!

Men når du kommer til maten, da er det ingen tvil! Der dufter det hjemmelaga av alt!

Men NÅ må du ha skjønt “tegninga”, når du skal finne bordplass! Så prøv ikke å gå fra Sans og Samling en gang til! Her finnes nemlig ikke  noen ensarta stil i møblementet heller!

Nå er det jo lettere med utsmykning, det har jo ofte som hensikt å få oss litt “fra sans og samling”! ,,,,,,, Fornøyd?? -Neivel… makan 😛 

Nå er det nok, nei forresten – jeg MÅ jo bare vise noen av de prektige taklysene!

Men jeg kan betro deg at det er masser av detaljer jeg har tatt bilde av og ikke vist, og helt sikkert mange jeg ikke fikk med meg.

Det er neppe bare skyfrie himler i denne bransjen, men jeg håper de blir mange for dette stedet!

Takk for en herlig opplevelse på alle måter og lykke til!

NB Innlegget er ikke sponset. Det er bare artig å blogge om sånne herlige steder!

 

Bilder og tekst: Jan E. Håkonsen/Dedicat

 

#sansogsamling #leknes #meierigården #kafè #ferieopplevelser #utpåturaldrisur # unikbedrift 

14 kommentarer

Siste innlegg