Fearless Mind.

Fearless Mind! Ja det skulle man tro var mottoet til Håndballgruppa på 70 tallet når de satte i gang en eventyrlig historie. På asfalt og glattis i en oppblåsbar hall, ble det sådd, spiret og blomstret en utrolig håndballglede.

Normalt så har sånne “epedimier” en begrenset varighet. Men selv i dag, flere ti-år etter (regn ut selv…) – så lever håndballgleden som bare det. Hvem andre forsterker denne gleden, enn Anja Hammerseng-Edin? 

I dag arrangerte håndballgruppa sesongåpning med en markering for sponsorer/støttespillere. Anja Hammerseng-Edin satte kronen på verket med sitt foredrag om “Talentets indre kamp”, og med “Fearless Mind” på T-skjorta. Jeg tror faktisk at jentene tilbake på 70 tallet og jentene anno 2018 har noe av det samme i seg.

Ikke tror jeg at Hallen fylles på grunn av kaffe/brus og vafler i alle fall! 

Men når en av trenerne fra damelaget, drar med seg de andre trenerne inn i en fortelling om kommende sesong, så får man stor respekt for de timer som legges ned av frivillig innsats.

Hallen fylles. Men det er ikke bare når det er fint besøk som i dag! Når det er kamp så er det nærmest fullsatte tribuner. Egentlig så burde sponsorer så i kø for å få lov til å ha logoen sin på draktene!

Når årets damelag presenteres, så er det med bravour. Lys, musikk og røyk som får frem både tilrop og applaus.

Studer fjesene litt på dette bildet! Det er sannelig ikke lett å si hvem som inspirerer hvem, Anja eller håndballgjengen i RIL Håndballgruppa! Det sier litt, etter min mening!

 

Lykke til i årets sesong 😀 

 

#rilhåndball #håndball #idrettforalle #anjahammersengedin #saltdalkommune #fearlessmind #idrettsglede

14 kommentarer

Siste innlegg