Mot strømmen…

Tenk hvor heldige vi er som har elektrisk kraft i de mengder vi har. Jeg hadde tenkt å bruke dette bildet i en annen sammenheng. Men så skjedde jo dette….

Noen ville inn i skapet vårt! Det kom mail og sms og brev, i massevis! Vi MÅ få komme inn i skapet!

Vi er jo ikke så ofte i skapet sjøl, siden vi for mange, mange år siden slapp å skrive av masse tall. Men vi har jo ikke glemt det! Det er jo ikke lenge siden vi “pussa opp” inni der og i det andre skapet i generasjonsboligen. Masse fine og nye duppeditter!

Men NÅ vil de inn i skapet! Vi skulle få så masse fordeler om de fikk lov å komme inn der. Vi har lest både uttapå og bakpå og inni og rundt omkring! Men vi klarer ikke å finne noen fordeler. Jeg ringer og forteller det og spør om vi kan få ha skapet vårt i fred. Da forteller damen meg at om jeg får en psykolog til å si at vi blir gal av at de kommer inn i skapet mitt, så kanskje vi kan slippe. 

Da får de komme inn i skapet vårt! Vi har jo ikke lyst til at det skal komme en plakat der: “Skapet til de gale!” Nei, det blir jo for galt. Nå er det flytta inn en ny boks i skapet. Jeg har ikke blitt venner med den ennå. Den som var der forsvant før vi fikk si hadet og takk for alt!

Men det lå en melding der! De gratulerer oss!! Det er nå vel VI som skal gratulere de for at de klarte å komme inn i skapet.

Men ennå står den gamle kompisen i det andre skapet. Men ikke fortell det til “Dem”. Kanskje de glemmer den! Så kan vi se hvem som er flinkest av de to 😀 

Men nå er det høst og det er helg. Ønsker God Helg til alle de andre skapene rundt om i vårt lange land, enten de har hatt besøk eller ikke!

#automatiskstrømavlesning #nyestrømmålere #herreiegethus #utavskapet #inniskapet 

12 kommentarer

Siste innlegg