Vi feiret en levende bauta i sang og musikk.

Nitti roser, en for hvert år til en hedersmann. Til en som har vært aktiv i korbevegelsen det aller meste av sitt liv, Knut Rydning. Jeg skal ikke ramse opp hva denne karen har bidratt med gjennom et langt liv, bare forsikre om at det er helt utrolig!

Dette måtte selvfølgelig feires! Driftige damer i Rognan Damekor tok initiativet til bursdagsfeiring, og fikk med seg Saltdal Mannskor. 

Samfunnshuset pyntes og dekkes til fest! “Hemmeligheten” var nå kjent, og spenningen steg frem mot ettermiddagen det skulle skje! 

Damekorets driftige damer har full kontroll med alle detaljer på bordene.

Gavebordet fylles, og familie og gjester er snart på tur.

Damekoret har funnet frem sine flotte drakter fra noen år tilbake 🙂 Her finpusser de på kveldens sanger til Hedersgjesten, “Gammeldirigenten  – han Knut”.

Mannskoret hadde med seg snitter. Her var beskjeden klar: “25 snitter på mann, og ikke noe kjedelig pålegg”. 

Damene stod for kaker. Her er det ingen tvil om at de hadde samsnakka om sorter. Dette er bare halvparten….

Om det ble nok? ……  😀 

Utrolig artig å få lov til å være med på å lage i stand et så velfortjent bursdagsselskap. Utrolig mange historier gjennom taler og sang og samtaler. Korbygda Saltdal vil alltid være Knut Rydning takknemlig for alt han har lagt ned av kunnskap og motivasjon innen korbevegelsen. Måtte det bare blomstre i årene fremover!

Jeg fikk jo ikke tatt noen bilder av Mannskoret, siden jeg pent måtte holde plassen! Dette er fra Borge Kirke i Mai i år. Men om ikke lenge kan alle som har lyst og mulighet se oss live på Slipen Scene, se bare her……

Vel møtt! Knut er æresmedlem og en selvskreven gjest. Men vi håper mange tar turen til Slipen Scene. Vi har mye nytt stoff på repertoaret som vi tror vil glede alle og enhver.

#knutrydning #norgeskorforbund #korsalten #rognandamekor #saltdalmannskor #saltdal #saltdalkommune #korsanghelelivet 

 

8 kommentarer

Siste innlegg