Alt har en ende, men når enden er god…. :D

Da var det over for denne gang, i alle fall nesten. Det er bare defilering av alle båtene på søndags formiddag, så er Rognan- og Trebåtdagan 2019 over. Her får dere en titt “gjennom” vinduet. 

Et lite gløtt ut i gata. Men jeg har tatt en solid oversikt som dere kan se under. Klikk på pila  i bildet!

Håper ingen blir sint på meg, om de dukker opp i bildet. Det var ikke så lett å spørre alle om lov. 

Her er et gløtt ut mot kaia. To hvalbåter som ligger side om side. Her var det mulig å kjøpe hvalkjøtt, og reker. Båtforreninga hadde kafè med salg av fiskesuppe og annet godt. Oppe på bryggene var det kakebuffèt.

Jeg filmet litt rundt der på fredag, da var det ganske stille, men båtene var til stede. Klikk over om du vil snurre film. 

Trekkspillklubben er like trofast og like unge som alltid. Det skaper en egen stemning over hele sentrum under Rognandagene. Tusen takk skal dere ha.

Vel blåst til alle innvolverte!

Det et stort å oppleve en slik folkefest her i vår vakre bygd.

Dette skal vi alle være stolte av!

For de som ikke har lest mine andre innlegg, så klikk HER og/eller HER

10 kommentarer
  1. Her var masse stemningsfulle bilder! 🤗 Det blir litt mer liv og røre når det skjer noe i byen eller stedet man bor på. Bergen hadde jo Sykkel VM for et par år siden og i sommer var det The Tall Ships Races med masse flotte seilskuter.

   1. Ja vi har også hatt Sykkel løp med Målgang, Artic Race som nå har blitt et årlig løp fra rundt om i Nord Norge. Har sett litt av The Tall shipm både fra Fredrikstad og Bergen 😀

  2. Ser supert ut..og artig med bilder innenfra og ut ! Bilder fra slike tilstelninger med masse folk er det innafor å dele uten å spørre syns jeg.. 😊 Musikk skaper fin stemning.. Prøvde å sende kommentar i stad..men det «hang seg opp»så om det kommer dobbelt opp får jeg bare beklage …hehe..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg