Boller og kaker på 8 mars.

Vi bor i et vakkert land og har mye å være takknemlig for, men alt har ikke kommet av seg selv. Denne lille videosnutten forteller litt av historia

Nå er ikke dette  et direkte slag for kvinnekampen, men kanskje inndirekte. Bildet over har heller ikke noe direkte med innlegget og gjøre, men i høy grad inndirekte. “Det leikade fisk neri havet, men det kan væra ruskjut å leggja utpå.” Bildet er tatt på kaia her på Rognan. Men alt har en begynnelse . Og denne fortellinga startet  HER (klikk deg inn der om du vil).

Nå var det Bofisk utenfor glasshuset vi var innom i går og spurte om Hyse, og det hadde de. Hun bak disken koblet ikke helt når madammen spurte etter 8 kg. Hun var mer vant med at kunder spurte etter 800 gram! Vel hjemme får hver filèt en grundig behandling. Her skal det ikke være spor etter bein. 

Nå er min kjære i sitt ess! Hva hun gjør, hvordan hun gjør det og hva som blandes i farsen går helt på smak og “slomp”. Men jeg kan garanter at den “slompen” er gull verd!

Om det ikke er full likestilling, så er det i alle fall et snev av teamarbeid. Så her rigger jeg meg til.

Det er ikke fasongen som er viktigst, men jeg prøver og prøver.

Da var det gjort, og bare vakumpakking og frysing igjen. Rundt 100 kaker og et ukjent antall boller. Men da nevnes ikke det som forsvant et visst sted underveis i prosessen 🙂 

 

#bofisk #fiskemat #kvinnedagen #teamarbeid

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg