Bremnes&Co i Saltdals skoger

Skovokterdagan er et årlig og tradisjonsrikt arrangement i Saltdal. Det arrangeres i regi av Statsskog og lokalt ungdoms-/idrettslag. Arrangementet foregår i naturskjønne omgivelser i området rundt den gamle Skogvoktergården. Du kan se mange detaljer i fjorårets innlegg – klikk HER

Furua har vært en viktig del av næringslivet i bygda. Båtbyggeriene lå tett i sin tid, og ikke bare langs fjæra i sentrum. 

Gratis kaffe er obligatorisk denne dagen. Og det er ikke traktekaffe det er snakk om….. 

Det er bare en måte å klage på kaffen, og det er å benytte denne muligheten. Jeg har ennå tilgode å se noen gjøre det. 

I tillegg til mange salgsboder, så er det selvsagt underholdning. Bredesen familien er et unikum i seg selv, og de svikter aldri.

I år er Ola og Lars Bremnes med band på scenen også. Her er de i full gang med lydprøver i morgenstunda. 

Men selv profilerte musikere som Bremnes&Co, tør ikke vi Saltdalinger slippe helt alene på scena. Så en gjeng fra de forskjellige korene i bygda, har rotta seg sammen for å være med på dette….. 

Det var hustrig å stå i regn og 7 grader å vente på lydprøver. Men plutselig så smatt sola frem, så jeg var snar til å knipse den før den forsvant. 

Men vi er jo egentlig en beskjeden gjeng, så vi sniker oss inn i bakgrunnen, bak de mer profilerte og profesjonelle. Oppe til høyre i bildet kan du se Skogvokterboligen. Dirigenten vår i denne anledninga, kan du se til venstre for Lars og Ola Bremnes. 

Her har dere hele gjengen. Bildet er tatt under en fellesøvelse i går kveld på Nasjonalparksentret. 

#skovokterdagan #statsskog #olabremnes #bremnes #larsbremnes #nasjonalparksentret #saltdal #saltdalkommune #korsang #sanghelelivet #norgeskorforbund

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg