Fisk, etter fisk, etter fisk…

Ser du på Jegertvillingene? Snakk om fiskelykke, og godt Haill i Vesterålen.  Om du ikke fikk med deg siste programmet så kan du se litt på deres fb side – klikk HER.

Jeg har også skrevet mer om ”Haill” , det kan du lese ved å klikke HER.

Det innlegget som det er link til over, og bildet under er fra herlie “Bofisk” i Bodø, besøk de på fb ved å klikke HER. De svarer kjapt på alle spørsmål, og fisk det har de greie på. 

Men dette er egen produksjon, og fra Lofoten. Men nå er den seifilèen oppspist. Vi spiser jo fisk minst fire ganger i  uka.  Vil du ha mere fisk?

Her er det tørrfisk som vi vanna i noen dager før vi kutta i biter og vacuumpakka. Det er snadder det, så tenk. 

Nå skulle jeg jo hatt et bilde av Hysa ovenfor, for det er jo det vi bruker i fiskematen. Men den luringen som ligger der helt alene, får duge.  

Nå er jo ikke Hysa det letteste å få tak, og det er jo heller ikke fersk sild. Men det hender det glimter til. Husker jo ennå når fjorden her var full av sild, og man heklet en bøtte sild på under timen. 

Torsken er i alle fall en trofast fangst når vi er på vår årlige tur til Lofoten. Men vi går antagelig ikke langt nok ut for å få litt størrelse på den når vi skal skjære filèt. Nå har jo fiskebutikken på Leknes lagt ned.

Men Ballstadværingene vet råd. Vi var på kaia der i fjor og kjøpte flott fisk, og såvidt vi skjønner så skal de gjøre det samme i år. Så da stiller vi opp !

Klikk deg inn HER – de har begynt å reklamere allerede.

NB – innlegget inneholder IKKE betalt reklame. Alle bilder er mine.

Ha en vakker onsdag, og HUSK  -spis mye fisk ,, etter fisk,, etter fisk…

#jegertvillingene #bofisk #ballstad #lofoten #fisk #spisfisk #nordland #fiskemat

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg