Her er det omsorg og hjertevarme…..

“Sett deg ned og slå av en prat,, ” Jo takk, men der sitter jo allerede en kar og roper: “Let it snow…!” Og han må visst ha gode kontakter… 

Kanskje de her, kanskje? De så i alle fall ut til å ha et visst eierskap til den røde benken, med invitasjonen om å sette seg ned og ta en prat. 

hmmm.. da virker det er fristende det her… ser faktisk ut til at det er litt av hvert innenfor dørene. Der må det da være tørt og snøfrie benker.

Her råder i alle fall ikke tilfeldigheten, det er sikkert. Jeg har faktisk vært i Røde Kors i mine yngre dager. Men det er evigheter siden. Dette her er noe helt annet. 

“Røde Kors Stua” – har ikke eksistert så lenge her i bygda. De har et lite, men flott utvalg av brukte ting for salg. Har du ikke vært der, så ta deg en titt. I videoen ovenfor, får du et lite glimt av hva du kan finne der. Klikk på pila/bildet ovenfor, så får du se. 

Etter som jeg har skjønt, så er hovedhensikten å skape et sted der man kan møtes og være sosiale. Ta seg en kaffekopp og ha omsorg for hverandre. Her har vi en av ildsjelene som er på vakt denne torsdagen vi var innom, han Odd Ivar. Han var slett ikke dyr på verken kaffen eller kakene. 

Jeg må innrømme at det er betydelig bedre å sitte inne i varmen og se ut, enn å sitte på den islagte, våte benken utenfor. Men det kommer sikkert tider for det også. Her kommer noen bilder til, uten kommentarer. Det er gode muligheter til å finne en overraskelse, eller en presang for en billig penge.

Men de understreker at de ikke ønsker å konkurrere med andre brukthandlere i bygda, og begrenser inntaket av brukte ting.

Du merker en ro og et hjertelig ønske om velkommen, med det samme du kommer innenfor dørene. Det sørger blant annet Torhild og Tone for. “De 7 prinsippene for Røde Kors” er synlige på T skjortene deres.

Røde Kors Omsorg har mange og viktige aktiviteter i bygda vår, som frivillige innenfor Helse og Omsorg.

Har DU lyst å bidra, så er jeg sikker på at du er hjertelig velkommen!

Her er det hjertevarme for både store og små.

Jeg ønsker dere lykke til med den varmen og de lys dere tenner for alle.

Riktig God Helg. 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg