Jeg har ingen ambisjoner på bloggefronten i det hele tatt, og slett ikke som matblogger. Men det hender man slenger innom temaet, ikke minst på denne tiden av året.
Det er nok en sannhet med modifikasjoner, at det skal være rødt i jula. Selv om det ligger i navnet, så blir det mere advents likt i fargen.
Hjemmelaget rødkål på gang. Jeg bare assisterer som kål skjærer og fotograf 😀
Jeg glemte å ta bilde av pakkinga, men det var selvsagt vakumpakking av 20 porsjoner, Så det holder til neste jul, kanskje 😀
Men det ble faktisk hvit kål også på søndagen, men da som fårikål. Kjøttet kokte vi dagen før og satte kaldt for å få av fettet. Men godt var det og godt blir det.
Snipp, snapp snute – så var eventyret om Kålhodene ute.
6 kommentarer
Namnam ! Deilig med hjemmelaget..men her blir det kjøpt..både surkål og rødkål.. 🙂 Fårikål er godt..men denne høsten har vi faktisk ikke spist det.. Kos dere på kjøkkenet ..og ellers.. i disse førjulsdagene <3
Takk og takk det samme 😀
Nam, nam :p Dette så kjempegodt ut 🙂 Hjemmelaget rødkål er sikker mye bedre enn kjøperødkål 🙂
Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Tusen takk 😀
Dette var mye kål. Mangla bare kålstingen – men det det blir vel neste prosjekt! Utrolig flinke på kjøkkenet dere altså! Spiste rødkål var pose i dag vi….Men hjemmelaget da….Mmmm..
Tusen takk,, nå er vi nok i mål.. tror jeg 😀 <3