I Jula skal det være rødt..

Jeg har ingen ambisjoner på bloggefronten i det hele tatt, og slett ikke som matblogger. Men det hender man slenger innom temaet, ikke minst på denne tiden av året. 

Det er nok en sannhet med modifikasjoner, at det skal være rødt i jula. Selv om det ligger i navnet, så blir det mere advents likt i fargen. 

Hjemmelaget rødkål på gang. Jeg bare assisterer som kål skjærer og fotograf 😀 

Jeg glemte å ta bilde av pakkinga, men det var selvsagt vakumpakking av 20 porsjoner, Så det holder til neste jul, kanskje 😀 

Men det ble faktisk hvit kål også på søndagen, men da som fårikål. Kjøttet kokte vi dagen før og satte kaldt for å få av fettet. Men godt var det og godt blir det.

 

Snipp, snapp snute – så var eventyret om Kålhodene ute. 

6 kommentarer
    1. Namnam ! Deilig med hjemmelaget..men her blir det kjøpt..både surkål og rødkål.. 🙂 Fårikål er godt..men denne høsten har vi faktisk ikke spist det.. Kos dere på kjøkkenet ..og ellers.. i disse førjulsdagene <3

    2. Dette var mye kål. Mangla bare kålstingen – men det det blir vel neste prosjekt! Utrolig flinke på kjøkkenet dere altså! Spiste rødkål var pose i dag vi….Men hjemmelaget da….Mmmm..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg