It’s wineo’clock, or not ?

Nå skal ikke jeg begynne med intens profilering av vin i noen form som helst. Men det kan jo unektelig se sånn ut, etter dette og et innlegg for noen dager siden, det kan du lese HER.

I motsetning til det andre innlegget, så skulle dette ha litt mer fokus på en hjemlige atmosfære 😀 Da bør man kanskje ikke dra frem en vinflaske i tid og utide.

Men om man skulle gjøre det, så kan jo en flaske “Wineo`clock” være grei å ha for hånden. Der var innholdet mer i den praktiske retningen, og et stykke unna nytelse. 😀 

Det kan kanskje også være greit med noen “kitchen rules”. Kanskje aller best og helst samarbeid om det aller meste. Men nå er det så langt fra alle som er i et parforhold. Da er det sikkert nok med et sett med kitchen rules, eller det er det vel i et parforhold også.. hmmm….

Smaken er jo som baken, så langt fra lik. Innholdet i disse flaskene har et fellestrekk, at de er alkoholfrie. En lokal promotering som ser veldig bra og fristende ut. Da ble det faktisk to fellestrekk 🙂 Nå er vi jo dessuten på tur rett inn i den mest hektiske bær sesongen rundt om i landet. 

Uansett regler og sånn, så er det de små ting i hverdagen som er viktige. Det gjelder bare å få øye på de. 😀 Ha en nydelig dag på alle måter. 🙂 

10 kommentarer
  1. Et glass vin har aldri skadet, men noen må alltid overdrive. Artige bilder her. Du går på skattejakt. Og den drikken så god ut. Begge to. ..Men drikker ikke så mye sånt. Men sikkert godt for tørsten.

  2. Det er nå kos med et glass vin. Det alkoholfire alternativet ser også veldig innbydende ut: Fin og enkel etikett! Liker at det står hvor bærene er plukket og foredlet.:)

  3. Veldig fint og artig innlegg. Og morsomme gjenstander du har fått deg. Vin er godt, og de skogsbærjuicene fra Sverige høres/ser kjempegode ut . Og til slutt et fint og viktig ord for dagen! Takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg