It’s wineo’clock, or not ?

Nå skal ikke jeg begynne med intens profilering av vin i noen form som helst. Men det kan jo unektelig se sånn ut, etter dette og et innlegg for noen dager siden, det kan du lese HER.

I motsetning til det andre innlegget, så skulle dette ha litt mer fokus på en hjemlige atmosfære 😀 Da bør man kanskje ikke dra frem en vinflaske i tid og utide.

Men om man skulle gjøre det, så kan jo en flaske “Wineo`clock” være grei å ha for hånden. Der var innholdet mer i den praktiske retningen, og et stykke unna nytelse. 😀 

Det kan kanskje også være greit med noen “kitchen rules”. Kanskje aller best og helst samarbeid om det aller meste. Men nå er det så langt fra alle som er i et parforhold. Da er det sikkert nok med et sett med kitchen rules, eller det er det vel i et parforhold også.. hmmm….

Smaken er jo som baken, så langt fra lik. Innholdet i disse flaskene har et fellestrekk, at de er alkoholfrie. En lokal promotering som ser veldig bra og fristende ut. Da ble det faktisk to fellestrekk 🙂 Nå er vi jo dessuten på tur rett inn i den mest hektiske bær sesongen rundt om i landet. 

Uansett regler og sånn, så er det de små ting i hverdagen som er viktige. Det gjelder bare å få øye på de. 😀 Ha en nydelig dag på alle måter. 🙂 

10 kommentarer

Siste innlegg