Langs fjære og os er også kos…

I år klaffer det med fullmåne og påska. Da skal visstnok floa bli stor innover den langstrakte Skjerstadfjorden og mot Saltdal’ens strender.

Det betyr jo at Saltstraumen kommer til å være på sitt sterkeste noen ganger. Om det klaffer sånn så tar vi turen dit i morgen. Denne fimsnutten fant jeg på Youtube.

Her innerst i fjorden merker vi det bare på at floa går høyere enn vanlig. I går gikk vi en tur nede på Øyra. Man trenger ikke å gå så langt for å finne vakre omgivelser. Om du har lyst å se dette området i “ulik drakt”, så klikker du HER.

I denne osen jaktet vi på rumpetroll i mine guttedager. Osen går mye lenger oppover enn folk flest er klar over. Sånn som det var nå, så blir det som et særpreget sumpmarkområde.

Ikke alle bruene er like moderne og trygge. Men du detter ikke så veldig dypt om det skulle gå galt.

Sola var med oss hele veien, men enda ligger det ganske bra med snø mange steder.

Dette er en perle av et sted, som man lett kommer til selv med rullestol.

Jeg fant til og med et hjerte i gull der, det sier jo litt om hva jeg mener om stedet. Ha en  flott dag hvor du enn er i verden. 

2 kommentarer
    1. Takk for turen i vakker natur.. Nydelig var det. Deilig å være ute. Gå over disse små broene… Herlig… Elsket å finne rompetroll i min barndom. Fast rituale det… 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg