Med høy puls og jubelbrøl,,,

Håndball i Saltdalshallen er helt spesielt. Idag var serieleder Harstad på besøk. De er ubeseiret før denne kampen.

Trenerne til Rognan vet at keeperspillet kommer til å være viktig, og følger nøye med i oppvarmingen. 

Håndballgruppa vet å lage show på hjemmekampene. Her er det både flagg og røyk og stormende jubel når hjemmelaget kommer på banen. Dessverre får jeg ikke til å legge den videoen jeg tok inn i dette innlegget, så det får jeg legge ut separat. 

Hjemmepublikum svikter ikke. Det er tilnærmet fullt og engasjementet stiger enormt utover i kampen. 

Her er Rognan i angrep, og det er tøffe tak.

Rognan i forsvar. møter tøfft og langt fremme på banen.

Rognan leder store deler av første omgang, men ligger under det meste av andre omgang, men henter seg opp til uavgjort gang på gang, og går opp i ledelsen rett før full tid. Men når tre sekunder gjenstår, utligner Harstad til 23 – 23.

Dekket i hallen er gammelt og slett ikke det beste for denne type idrett, eller for annen fysisk aktivitet. Idag var det  loddsalg, som ga kr 15.000,- i netto, som går uavkortet til nytt dekke i hallen.

Klikk deg gjerne inn på facebooksiden til Håndballgruppa – klikk HER

Klikk deg også gjerne inn på facebooksiden til damelaget også – klikk HER

Hvilke sponsorer rekker opp handa og sier at dette vil de være med å bidra til. Det mangler bare kr 285.000 i egenandel. 

#rognanidrettslag #håndballgruppa #saltdalshallen #sparebank1 #dragefossen #edelfarm

 

 

12 kommentarer
  1. Litt jubel for hjemmelaget er på sin plass 🙂 Har aldri spilt håndball og ikke vært å sett på kamper siden jeg var barn..Men har jo sett litt på tv ..og det kan være veldig spennende å følge med 🙂 Viktig med gode forhold til kamper og trening så håper det dukker opp noen pengesterke sponsorer :))

  2. Håndball er gøy. Ikke spilt selv. Men følger med på tv. Spilt volleyball jeg.. 3. div.. . Det var også gøy. Og tok dommerkurs og kjørte rundt og dømte kamper.. Herlig tid… Minner dukker opp nå… KOS deg med kvelden.

   1. Ojj du har det også 😀 Har aldri spilt annet enn fotball da jeg var veldig ung. 🙂 Her har håndballmiljøet vært sterkt fra de begynte uten hall. Nå er en helt ny Allbrukshall klar for å bli tatt i bruk, med full fotballbane og håndballbane og mer til 😀 Men håndballgruppa sverger til gammelhallen 😀 Ha en flott kveld, som sikkert snart er over 😀

  3. Gratulerer til hjemmelaget for en godt spilt kamp ???? Håndball er superspennende, og jeg har vært på flere kamper både bedriftsidrettslaget og lokallaget. Håper at noen kommer å sponser sånn at nytt dekken kan legges i hallen.

   1. Tusen takk 😀 Håndball er kjempeartig. Nytt dekke skal det bli i hallen der, det er det ikke tvil om. I tillegg er en ny allbrukshall på plass i disse dager. Med full fotball og håndballbane 🙂

  4. Håndball er moro! Kult resyme fra deg! Og da mangler det jo dessverre noe cash til det golvet, men…. Jepp – vi sier ifra når vi skal nordover, da skal vi nemlig treffes! 🙂 klem

  5. Satser på at innsamling til nytt gulv går fort og godt 🙂
   Kjekt å engasjere seg i ting på hjemstedet. Selv har jeg vært innvolvert i korps og drill, og endte opp som mamma til EM deltaker som fikk bronse for sin innsats. Men om ikke hun hadde vært med på sånt, hadde nok engasjementet mitt vært rimelig lunkent 🙂 Jeg er ikke så sportsinteressert egentlig 🙂 Håndball har vi ikke vært borti her i huset. Ser det kun på TV en og annen gang 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg