,,mennesker dør, men musikken lever til evig tid…

I helga var det mye som foregikk her hos oss, under Rognan- og trebåtdagene. Blandt annet et årlig opplegg med “Platemesse”, med både Vinyl, CD, kassetter, filmer og litt av hvert ellers.

Her er det gjenbruk på et høyt nivå, og mange som finner skatter i musikkens verden! Men lite visste alle musikkelskere som var innom, at en stor og meget avholdt artist skulle gå bort bare noen timer etterpå.

Det er mange som gråter triste tårer over bortgangen til Anne Grete Preus. Dette er en liten hyllest og takk til deg, Anne Grete for alt det vakre du har gitt til oss.

Livsklokka tikker for oss alle, men Musikken lever til evig tid! 

#rognandaga #slipenscene #annegretepreus #vinyl #musikkhelelivet

10 kommentarer
  1. “De populæreste kunstnere” står det på plateomslaget.
   Norsklæreren min hadde fått bakoversveis! 😁 Sånn som han drev og hamret inn gradbøying i sine mer eller mindre håpefulle elever. En av guttene hadde nok fått med seg mer enn nok da han ble bedt om å bøye “syk”. Svaret: “Syk-sykere-sykest-død”

   (Ordet ‘populæreste’ er ikke et oppslagsord i Bokmålsordboka.)

   1. En flott kommentar som er verd å ta med seg. Jeg aner ikke hvor gammelt det plateomslaget er, men i følge Wikipedia ble His Masters Voice etablert i Norge i 1904. Det agenturet opphørte i 1955. Men varemerket gikk senere inn i andre selskaper. Jeg antar det er for sent å gi de en reprimande for rettskrivngen 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg