Minnenes farvel…

Det er slett ikke bare bare å rydde og sortere etter sine foreldre. Det dukker opp minner i fleng. Men det er umulig å ta vare på alt sammen. 

Det er ikke første sjauen vi har hatt, men litt sårt å fylle henger på denne måten. Sist vi tok en slik sjau, så var det i kjeller og på loftet. Det kan du se et innlegg om HER

Denne gangen er det “saker&ting” fra leiligheta som blir håndtert med hard hånd. Her er vi på ”tippen”, biter tenna sammen og kaster. 

Det gjør det ikke bedre at det er rimelig varmt og godt. Men klager? – nei det er fullstendig uaktuelt. 

Men alt havner ikke på søppeltippen. Noe har vi tatt vare på og får seg et god bad i Zalo vann. 

Etter badinga, så er det tørking i varmen og pakking i esker. 

Røde Kors Omsorg, er i ferd med å åpne en flott kombinasjon av litt brukt salg og kafè. De ville gjerne ha det vi hadde samlet sammen. Og takk for det. 

Det kan nok godt hende vi tar oss en tur innom der når de åpner, og mimrer litt. For de lokalkjente, så er det i samme lokale som Wehrmann hadde sitt bakeri og kafè. Følg med i avisen når det kommer en forhåndsomtale. 

Bilder i løsvekt og album dukker også opp. DET blir ikke kastet. Det kommer nok noen bilder etterhvert. Men denne gangen vil jeg bare takke min kjære mamma og pappa.  Minnene lever uansett. 

#rodekors #omsorg #bruktkafe #saltdal

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg