Når man havnet midt i Overgangsalderen….

Jeg hadde antagelig vært litt sløv i den mentale forberedelsen, når jeg og min kjære fikk en opplevelsestur til Hadeland – inkludert standup show med ei Dora. Akkurat DET, hadde jeg fått med meg. 

Da vi var vel plassert i teltet, så begynte jeg å ane tegninga. Salen fyltes raskt med humørfylte kvinner. Selv om det dukket opp noen få menn, så skjønte jeg vi kom til å bli i et enormt mindretall. Ikke at det skremte meg, men jeg skjønte at jeg burde fulgt litt bedre med når min sønn og svigerdatter, samt min kjære snakket om hva showet gikk ut på.

Men nå vet jeg det, nemlig. Jeg som befinner meg mer i “undegangs alderen”, enn i overgangsalderen – fikk det inn så det ikke levnet noen tvil om hva dette handlet om. Om du er like uvitende som jeg hadde gjort meg, så kan du lytte på en liten intro på YouTube klippet under.

Her kommer dama stormende inn i lokalet, og skapte jubel og full tenning fra første stund. Det skapte en ekstra intensitet, da hun fant ut at min sønn var ypperlig å dra med inn i showet – som et mannlig “holdepunkt”. Det var i alle fall ingen av oss forberedt på. Men du verden, det ble heftig og intenst – og kjempemoro. 

Dersom du skulle være i tvil – så tillot meg å ta et bilde av symptom-oversikten, når showet nærmet seg klimaks. På det tidspunktet hadde jeg klart å fordøye en ganske så detaljert beskrivelse av det mannlige kjønnsorgan, i ulike fasonger, innkludert at ballene kun bestod av en slapp skinnlørve med to øyeepler inni.

Jeg var ikke helt uvitende om Overgangsalderen før jeg entret teltet på Hadeland. Men jeg må bare innrømme at dette var et av de mest intense og overbevisende “kursene” jeg har deltatt på, i mitt lange liv.

 

Tusen takk for en herlig opplevelse. 

Tekst og bilder: Jan E Håkonsen/Dedicat

15 kommentarer

Siste innlegg