Ørens lyd i smykkeskrin…

Her er såvisst et smykkeskrin, med to smykker til og med! Jeg har jo hatt svekket hørsel i en halv mannsalder. Men så er det å innrømme sine svakheter! Der er ikke jeg av de sterkeste. 

Jeg ble slett ikke overrasket når hørselstesten ikke akkurat sto til bestått! Idag var det runde nr to, for da var vidundret kommet.

Smykkeskrinet er vakkert både utvendig og innvendig! Samtidig er dette ladestasjonen. For her er det ikke snakk om batteri skifte… Her er det bare å sette de små herlighetene i rett hull og plugge inn ledninga. 

På dette bildet ser jo apparatet digert ut 😀 Men ikke la deg lure. Det er både lite og lett. Og ikke bare det, rene datamaskiner er det. Jeg skal ikke gi noen omfattende beskrivelse. Du kan finne ut det meste om du klikker HER

“Kjærlighet ved første lyd”, står det på fremsiden på den linken du fikk ovenfor. Allerede etter noen få timer, så begynner jeg å føle en gryende forelskelse. Jeg lurte meg til å ta et bilde av veggen på kontoret til den svært hyggelige Audiografen, Kristin. Men jeg fikk benådning når jeg innrømmet min brøde.

Jeg betrakter meg ikke som døv da. og det tror jeg ingen andre gjør heller. Men jeg aner at noen kunne hatt god grunn til mistanke bak over i tida. 

Jeg skulle vel egentlig hatt noen timers “makeover” før jeg fikk tatt bilder som ovenfor. Men i min ringe visdom, så konkluderte jeg med at det neppe ville gjort noe underverk!

Men det gjør de to vidundrende i smykkeskrinet! Det kan jeg skrive under på, med begge hender 😀 

 

#nordlandssykehuset #horselssentralen #phonak  #hørsel #tunghort

14 kommentarer
  1. Jammen har det vært en rivende utvikling i den slags “smykker” i årenes løp. Det synes jo knapt at du har det på deg. Ganske flott altså 🙂 Fint at det finnes sånne hjelpemidler som kan gjøre hverdagen komplett 🙂

  2. De er jo så små det høreapparatene nå at de synes knapt 🙂 Så deilig å få apparater så man hører bedre. Jeg hører LITT dårligere enn før merker jeg, men ikke MYE. I tillegg går det jo greit for meg på jobben 😀 Jeg SER derimot litt dårligere 😀 Og det er litt dumt når man jobber med tegnspråk 😀 Gratulerer med nye apparater da.

  3. Gratulerer, se der ja. Så bra! De virka suverene. Så nå er det bare å huske på å bruke. Ikke bare de første 14 dagene. Håper det går greit videre også. Kan kanskje få litt hodepine den første måneden. Men det er ikke sikkert. Disse virket flotte. Betalte du selv? Eller fikk du gjennom NAV? Mine begynner å bli litt gammeldagse synes jeg. Trenger noe nytt. Men tror ikke jeg får nye enda. Må ha dem i mange år før man får penger til et nytt sett. Styrer mye med batterier og sånn jeg da. Som må byttes. Lykke til!!! 🙂

   1. Det er søkt NAV og de regnet med det gikk greit. Unner deg å få nye, som er så totalt avhengig av de. Trenger litt tilvenningstid, men mest til alle funksjonene, særlig oppkoblinga mot telefonen 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg