Pulsen på lokalsamfunnet….

Hver tirsdag treffes Seniorlaget til Nexans på Rognan Hotell og drikker kaffe. I dag, fikk vi øye på aktivitet ute på Rognan Industrikai. Det er litt av pulsen på lokalsamfunnet, at det er aktivitet. Det virker i alle fall inn på pulsen til oss pensjonister. 

Jeg måtte ha meg en tur bortover. Registrerer samtidig at brøytestikkene er kommet opp. I natt så var temperaturen rundt null. 

Her var det full aktivitet, med svingskiver både på kaia og i lasteprammen. Det viser seg å være en kraftkabel, som skal gå i sjøen mellom fastlandet og en av øyene på Vestlandet. Dette er et av de nye og spennende produktområdene til Nexans sitt fabrikkanlegg på Rognan. 

Her får du en liten filmsnutt fra lastinga, bare å klikke i bildet ovenfor. Veldig artig med utskipning av Kraftkabel over Industrikaia.

Normalt så er det mye fiberoptisk sjøkabel det går i. Vi håper selvsagt det ikke er lenge til neste store prosjekt av den typen. I mellomtida, så kan du se et innleggom det, om du klikke HER.

#rognanindustrikai  #saltdalkommune #nexans #nexansnorwayas #rognan #powercable #kraftkabel #fiberopticseacable #fiberoptikk

8 kommentarer

Siste innlegg