Romjulsferd

 1. Romjulsdrømmen gjelder nok ikke alle. Mange møter hverdagen allerede i dag. Og noen har sikkert ikke fått juleferie ennå.

Men jul er det “åkke som”. Idag pakker vi sammen her i sør og vender nesa hjemover. Etter hva vi har hørt,  – til regn og herligheta.

Men vi skal kose oss med familie der også,  selv om dette ikke akkurat er bilde av dem. Så får vi håpe fly og kjøreforhold er sånn noenlunde.

Da takker vi for oss her i sør,  og vender blikket mot nord.

Vi ønsker alle en fortsatt God Jul 🎄 🎅, uansett hvor du/dere er i landet.

8 kommentarer
  1. God tur hjemover, og fortsatt God Jul til dere. Håper det går strake veien rett hjem, uten problemer av noe slag.

   Det er nå godt med litt pause i julekosen også 🙂

   Klem

  2. Ja i dag er mange i gang igjen..men fortsatt litt julestemning 🙂 Mye artig julepynt her..og bra du sa det ikke var familien..hehe..Kunne jo være du var i slakt med nissen 🙂 God tur hjem og fin jul videre :))

  3. God jul til deg også 🙂 Ja, regn og glatt er det hvertfall hele landet. Herlig julepynt 🙂 Ja, litt hverdag i dag, men ikke for MEG 😀 Ha-ha, deilig med ferie.

  4. Nå har du nok kommet deg hjem igjen, Jan! Idag har vi kjørt prinsessa til Gardermoen – ho har tatt turen til sin kjære i Harstad! Håper været kan bli litt ok også… klem 🙂

  5. Ja,nå er dere vel sikkert hjemme igjen i det koselige huset deres. Ville bare titte innom på årets siste dag og ønske dere en
   vakker nyttårsaften, uansett vær. Godt nytt år!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg