Sang hele livet…

Det er tiden nå for årsmøter i mange lag og organisasjoner i “frivillighets Norge”. NK Salten hadde Årsmøte denne helgen. 11 kor var tilstede, men det skulle gjerne vært med noen flere. Men det er ikke lett å få med alle.

NK Salten ønsker å knytte nærmere kontakt med alle korene i Distrikts leddet. Årsmøtehelga er ikke bare “traurige papirer og valg”. Denne gangen hadde vår eminente Korkonsulent i Narvik, Marita Havaas Olsen, et nyttig kurs i bruk av sosiale media. Ta en titt inn HER for å se… Det er ikke minst en flott måte å holde og utvikle kontakten med hverandre på.

Sang hører med. Evigunge Bodø Håndverkersangforening underholdt før middagen og sosialt samvær på lørdagen. Klikk i bildet/pila over så får du høre og se. Vi har det artig skjønner dere. Sang er vitaminer for kropp og sjel. 

Det er ikke bare Håndverkerne som er “Evigunge”, det er i  sannhet også avtroppende nestleder i NK Salten, Randi Lundli. Beklageligvis så ble bildet ikke helt i fokus. Men det var såvisst ikke Randi, da hun fremførte en herlig sang før middagen. Hun har vært og er er en stor inspirator i Korbevegelsen. 

“Sang hele livet” er et motto som både er viktig og riktig. Tidsklokka tikker for oss alle. Sangen gir så mye, både til en selv, i fellesskapet i et kor, og ikke minst for andre gleden blir delt med. Har DU lyst å begynne i kor, så er du hjertelig velkommen. Den enkleste måten å finne et kor der du bor, er å klikke deg inn på denne linken – HER. Da er det bare å følge anvisningen, og lete deg frem til sted, type kor… osv…  Lykke til!

Men årsmøtet må gjennomføres. Det ble det også, med mange fine diskusjoner. Den viktigste fokus er nok: “Hvordan jobber vi for å nå ut til alle de 30 korene som er organisert i NK Salten”. Aktiviteten er stor i alle korene, det er det ingen tvil om. Noe av det klarer vi å fange opp og dele på på Sosiale media. NK Salten har en fb side, og en fb gruppe. Er du ikke medlem der, så klikk HER og bli det. 

 

#sanghelelivet #norgeskorforbund #norgeskorforbundnordnorge #nksalten #korsang #kulturliv #saltdalkommune #kulturetater #krafttakforsang

12 kommentarer

Siste innlegg