Det går som regel bra

Det er ingen tvil om at det bygges på Nordlandssykehuset, og har gjort i mange år nå. Det kan du lese om i flere av mine innlegg, blandt annet HER og HER 

Det er en smule interessant å finne frem når man kommer inn i områder som grenser opp mot byggeområder. Men det går som regel bra, bare man har litt tålmodighet og tar det med ro.

Det er i allefall ikke alle ringeklokker som fungerer 😀 

Det er jo helst i områder som grenser mot den gamle høyblokka som kan være mest utfordrende. Det er der den største byggeaktiviteten foregår nå.

Det går imidlertid greit med heisen, og er flott og få et oversiktsbilde av Bodø på denne måten. Bare se på videoen ovenfor. 

Man skal ha respekt for advarsels skilter. Man er egentlig ikke på Sykehuset for å bli skadet, tvert i mot.

Heiser går imidlertid ikke bare oppover! Skal man over til Sykehushotellet, Zefyr – så bærer det ned i kjelleren. Her kan det føles litt skummelt til tider av døgnet med lite folk. Men dette er rett etter vi er ankommet. Klikk på videoen ovenfor så får du deg en kjellertur. 

Selv om det ikke er gourmetmat på sykehushotellet, så er det helt grei mat.

Kantina på sykehuset lever en stemoderlig, og midlertidig tilværelse et annet sted i kjelleren du så i sted. Da må du svinge inn denne veien, og dit orket ikke vi å dra. (Bildet er gjort litt utydelig, siden det kom en person rundt hjørnet….).

Det kan føles litt ensomt på Sykehushotellet på kvelds- og natterstid. Men det er betraktelig bedre enn å være innlagt på en eller annen avdeling. Her er den fantastiske utsikten man har på ene siden av hotellet. 

 

#nordlandssykehuset #bodo #byggesjau

6 kommentarer

Siste innlegg