Minnenes tid, enda noen glimt bak i tida :)

Det er kanskje ikke alle som er like glad for at det legges ut bilder som dette. Jeg er veldig forsiktig med å legge ut nye bilder av mennesker. Men mitt forrige innlegg med gamle bilder, ble veldig godt mottatt. Det kan du se om du klikker HER.

Her er min far, til venstre, og Andor ute og profilerer Hepro kjøretøy på selveste 17 mai. Jeg aner ikke årstallete, men det må være på 80 tallet en gang. 

Et sjelden bilde med såpass mange “Håkonsen’ser”. Men overlater til “seerne” å diskutere navn 🙂 

Her er min kjære mamma i rød jakke, og min tante ved siden av seg. Hvem de andre to er, eller hvilken anledning, det vet jeg ikke. 

Flotte damer samlet i stua i Generasjonsboligen. Sikkert tatt i siste halvdel av 80 tallet. Kjenner du igjen noen av disse? Min kjære svigermor er i alle fall midt i bildet 🙂 

Her er Albinussen ute på en eller annen tur med pensjonister. Bildene under er fra den samme turen. Så her er det bare å diskutere å se om dere finner slekt eller kjente. 

Som dere ser så har jeg tatt bilde av bildene, men blir nå ikke så aller verst likevel.

Her er min kjære, jeg og vår førstefødte. Tydeligvis også en 17 mai, hvor gubben sjøl er med i Rognan Hornorkester. Jaggu har tida gått fort, dette må være tatt i 1973.

14 kommentarer

Siste innlegg