Når pappa snur seg i grava..

Jeg har ikke personlig erfaringa med det å snu seg i grava, men det er et godt uttrykk når det er riktig ille. Bare google så ser du. Grunnen til min pappa, er jo at nå er det siste (tror jeg) ryddet og forsvunnet fra hus og tomt.

Del 1 – kjeller og loft

Del 2 – campingvogna

Del 3 – diverse løsøre

Del 4 – Uthuset , eller Blekkskuret. I alle fall min kjære far sitt Uthus i tilknytning til Generasjonsboligen. For de som klikket inn på de blå linkene ovenfor (Del 1 – 3), så skjønner de at min kjære og jeg overtok mitt barndomshjem og bygde generasjonsbolig til min mamma og pappa. Og den hadde både kjeller og loft, og CampingvognaHytte og et Uthus.

Jeg har knapt åpnet døra på dette siden jeg hjalp til med monteringa for godt over 30 år siden. Men nå gjorde jeg det. Alt har en verdi – i sin tid, det forteller vel dette alt om.

Greit nok å tømme innvendig. Rivinga av selve Skuret hørtes nok mer enn det vistes i nabolaget!

For å lette transporten så lirket jeg henger så nært som mulig.

Med dødsforrakt og slegge og brekkjern så måtte elendigheta gi seg over.

Nå er henger tømt og alt sortert og levert på best mulig måte. Bortsett fra tre ting, som jeg prøver å se om noen er interessert i.

Nemlig en manuell gressklipper,

,,forteltet til Campingvogna (se den blå linken øverst i innlegget).

Og en nedrusta og sprukken gammel ovn.  Denne skal faktisk få sitt eget lille innlegg senere. Det er ikke til å legge skjul på at det har flommet med minner,,, bokstavelig talt 🙂

Kanskje grusomt å få sin gamle far til å snu seg i grava, men det var en dyd av nødvendighet. Mamma så nok litt enklere på det 🙂 Alt har sin tid 🙂 

18 kommentarer

Siste innlegg