Saltdal Mannskor mot Et Nytt År…

Jeg blogget jo så det holdt om “Prosjekt Sølvguttene” og Saltdal Mannskor, både i forkant, under og etter gjennomføringen i oktober. De som fikk med seg en eller flere av konsertene, fikk forhåpentligvis et vakkert og varig minne. Det har i alle fall blitt bekreftet at alle fra Sølvguttene har fått gode minner fra Salten og Saltdal spesielt. Vi i Saltdal Mannskor har fått minner for livet.

Om du har lyst på et tilbakeblikk, så kan du klikke HER

Her er et bilde fra første konserten i Saltdal Kirke.  I videoen under kan du høre avslutningen, med Deilig er Jorden, sammen med barnekoret og publikum.  Filmen har jeg lånt av Johanne Furumo. 

Posted by Johanne Furumo on Sunday, October 20, 2019

Vi som var med på dette eventyret. glemmer det i alle fall ikke med det første. Dette bildet har jeg tatt av TV skjermen når Sølvguttene sang Jula inn i år. Veldig spesielt å se flere kjente fjes på skjermen. Her er de tilnærmet fulltallig, men 60 av disse var med på opplevelsene her nord sammen med oss. 

Men ungdommene i Saltdal Mannskor hviler ikke på sine laurbær. Rett etter Sølvgutter bar det inn i Julemodus og Julesanger, godt ispedd perler fra vår egen Trygve Hoff.  Nordland Teater har laget en oppsetning de kaller “Ei hand å holde i”.

Her skal Saltdal Mannskor være med på forestillingene i Salten (Rognan, Straumen og i  Bodø). 

 

Dette bør du få med deg! Samtidig ønskes et Riktig Godt Nyttår – med sang hele livet!

4 kommentarer
  1. Har vært fint å følge med på innlegga dine om kor, øvelser og konserter.. Og 2012 blir nok fylt med mye sang og fin musikk det også 🙂 Riktig godt nyttår og masse gode ønsker for det nye året til deg og dine ..Klem <3

  2. Flott gjeng. Dessverre så fikk jeg ikke meg denne gjengen kl 1700 da jeg selv var i kirken. Men har fått sett de masse gjennom dine ord og bilder. Gøy at du kjente igjen flere da!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg