Sølvgutter i Saltdal

Det er lørdag morgen, den 19 oktober, og Sølvguttene våkner opp hos sine Vertsfamilier i Saltdal. Kanskje litt slitne, men klare for en ny dag.  Om du ikke har fått med deg de to første innleggene, så klikk

HER

HER

Lørdagen begynner med samling på Rognan Hotell. Guttene kommer fra vertsfamiliene sine rundt om i hele bygda, og får litt tid til å se seg om i Rognan Sentrum (..og kanskje bruke litt reisepenger…) 😀 

Våre to eminente buss sjåfører, Odd Ivar og Arvid kjører så hele gjengen opp til Nordnes Kroa, der lunsj med lokalmat venter.

Her er takka klar for Møsbrømlefse, og guttene begynner å strømme inn.

Her kommer en liten videosnutt fra ankomsten. Klikk på pila og se og hør om du har lyst.

Sølvguttene er høflige og flotte gutter, så selvfølgelig viste de vertskapet den æra at de takket for maten. Og hvilke andre måter er logisk da, enn å synge en sang på sparket. 

Jeg er utrolig glad for at Rognan Barneskole tok utfordringen på strak arm, med to fjerdeklassinger. Det satte det hele i det rette perspektivet: “Skape interesse for korsang for barn og unge.” Her øver de på Brudemarsj fra Lødingen” . Kjære lærere, foreldre, Kulturskole, og andre – la de få fortsette å synge, og sammen med mange andre!

Etter konserten fortsatte fokus på barn og unge, på Slipen Scene. Full disko med lys og lyd og Pyro. Tusen takk til Saltdal Kommune og Raymond som sto i spissen for dette. Klikk og hør men OBS her er det full fræs. 

Men tilbake til Saltdal Kirke. Man blir både stum og ærbødig når Saltdalingene strømmer til og fyller kirka på to konserter! Tusen hjertelig takk hver og en av dere. Dette varmet langt inn i Hjerterota på så mange.

Jeg avslutter dette innlegget med et opptak gjort av Johanne Furumo. Opptaket finner du også i Saltdal Mannskor sin offentlige Facebook gruppe. Her er vi samlet alle! Sølvguttene, Saltdal Mannskor, Barnekoret og ikke minst publikum. 

Posted by Johanne Furumo on Sunday, October 20, 2019

 

#nordneskroa #rognanhotell #albinussenreiser #solvguttene #saltdalmannskor #visitnordland #avisanordland #saltenposten #nrknordland #saltdalkommune

10 kommentarer

Siste innlegg