Hurraaaaaa – jeg har Jubileum!

Når jeg skulle scrolle litt gamle innlegg, så fant jeg jo ut at jeg har Jubileum i disse dager! Tenk at bloggen min fyller hele 4 år! Jeg hadde jo egentlig ikke trodd jeg skulle holde på såpass lenge, når jeg gjorde mine første famlende forsøk på lage en blogg.  Jeg har “klippet” inn mitt andre innlegg, lagt ut den 13. februar 2015. Jeg kalte innlegget for “Terrassen min”.

Ikke lenge etter, den 22.02.2015, skrev jeg om   “Loftstrappa” mi – det kan du lese ved å klikke HER

Jeg dristet meg til å legge ut mitt første dikt den 14.02.2015. det kan du lese ved å klikke HER

HER KOMMER DET FØRSTE INNLEGGET MITT FRA 13. FEBRUAR 2015

En som ble en god venn av meg og tilbragte en hel sommer med meg på terrassen min, men som dessverre forsvant.

Ja hva annet kunne man finne på og fortelle om enn terrassen min, etter mitt første blogginnlegg om ei fallen hengebjørk. Nei, jeg skjønner jo at det ikke er så lett å se en logisk sammenheng der. Egentlig ikke jeg heller, men etter et langt liv så har man jo erfart at bare man er tålmodig nok så dukker det opp logikk i det aller meste. Det som var usunt i går blir sunt i dag, og innholdet og grenser i de fleste begreper blir endret og flyttet på. Men det der er en helt annen historie som vi får komme tilbake til. Første bilde er for øvrig en god venn som tilbragte en sommer med meg på terrassen, men som forsvant.

Jeg har jo sikkert litt for stor terrasse, så det er lett «å gå» seg bort når jeg begynner å snakke om den. Jeg elsker jo blomster, og har drivhus og jeg er i startgropa for å begynne der. Det regner jeg med vil prege bloggen min utover våren og sommeren. OM bloggen lever så lenge da, det vet man jo aldri. Jeg ser jo at jeg ligger et hav av år unna gjennomsnitts alder her inne på Blogg.no. Men nå snakker jeg meg bort igjen, dere må bare unnskylde en gammel mann.

Jeg elsker altså blomster, og få det til å spire og gro. Men jeg elsker altså ikke å ligge med rompa til værs og lugge i overgrodde blomsterbed. Så derfor foregår det aller meste av hagens herligheter på terrassen. Og selvfølgelig for det aller meste når det er sommer. Men det er det jo ikke hele året. I alle fall ikke her vi er født og bosatt i nord. Men terrasser kan brukes til så mye om vinteren også.

Og der kommer sammenhengen med hengebjørka inn faktisk. Jeg lager meg vedskjul på terrassen hver høst, enkle bukker som er skrudd sammen på forhånd og bare å montere opp, noen planker oppå og presenning. Det tar bare en liten halvtime og montere på høsten og demontere på våren. Og der skjønner dere, der ligger det noen rester av den gamle ærverdige hengebjørka. Riktignok sammen med en del frender fra fjellet og lier omkring her.

Nå er det jo mye annet som kan oppbevares der, uten at man akkurat har planlagt det på forhånd. Men når Kong Vinter har andre planer enn de man rekker å lage selv så kan det jo faktisk bli fine «kunstverk» av det. Men den kvite dunken dere kan se, holder dere dere langt unna. Den er nemlig full av saltkjøtt og lammerull i saltlake. Og den aller beste plassen å lagre det vinterstid, – ja hva tror dere ? på terrassen selvfølgelig.

Og bare for å legge til sånn på tampen, så blir det mye barnebarn besøk fremover, men neppe for å sykle på terrassen. Den er behørig tatt vare på omsider, men kanskje det kommer bilder av snømenn og annet rart som kan dukke opp på terrassen min.

Ha en nydelig helg, og takk til alle som gidder å stikke innom bloggen min.

Alle innleggene, både det jeg har limt inn over og de jeg har lagt link til , er uredigert og helt lik originalen. Jeg er jo litt stolt for at jeg tok sjansen på å begynne med blogg på denne måten (selv om det sikkert er til stor irritasjon for mange, med alt jeg deler av innlegg……) Men når man er så gammel som meg, kan man unskyldes for det mest

Om du ikke har lest om senilitetens inntog, så kan du lese det ved å klikke HER

(,,og det er et av mine nyesete innlegg…) 

TAKK TIL ALLE TÅLMODIGE LESERE RUNDT OM I LANDET!

13 kommentarer
  1. Hipp hurra og gratulerer!!!!

   Ja da startet vi samme året vi da 😀 Jeg startet i mai 2015 😀 Og jeg tenkte nok det samme som deg – og her er vi!!!!!

   1. Ja,, ikke sant 😀 Her er vi, men hadde det ikke vært for at det var moro så…. 🙂 Nå er jo du begynt å kravle oppover topplista også 😀 Jiippii 😀

  2. Hurra ! Jeg har snart blogga i 5 år.. Glad for at du begynte å blogge for jeg liker både deg og bloggen din veldig godt 🙂 Uten bloggen hadde vi jo ikke visst om hverandre…det hadde vært kjedelig..hehe… Hyggelig med noen tilbakeblikk fra din “bloggerkarriere” … Tommel opp :))

  3. gratulerer med bloggjubileum :=) tror det er vanskelig å slutte når en først har begynt,iallefall når en blir en fin liten blogg gjeng som blir godt kjent etterhvert,jeg husker ikke når jeg begynnte,men det er iallefall 9 – 10 år siden :=)

   1. Takker og bukker 🙂 Ja det var på nippet ved overgang til ny plattform,, men man rodde seg iland 😀 Men du må nå vente noen år for å innkludere deg i “gammel-gjengen”. 😀

   1. Tusen hjertelig 😀 Ja det går jo litt i bølger 😀 Sånn er det bare. Ble litt slitsomt når de la om til ny plattform, men det gikk seg til 🙂 Kanskje du dukker opp ”her inne igjen” – det hadde vært moro 😀

  4. Gratulerer så mye med jubileet! Syns du har vært der “bestandig” – med dine flotte dikt og engasjerte meninger og innlegg. Gleder meg til de 4 neste år med bloggen din! Klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg