Flere gamle bilder

Jeg har jo advart om at det kommer noen innlegg med avfotograferte bilder herfra. Når jeg først tar den ryddejobben nå, så deler jeg det jeg tror kan være interessant for andre. Blir det ikke gjort nå, så blir det aldri gjort. Så de som ikke har sans for det, får bare bære over med meg, og la være å klikke innom. 

Som vanlig så legger jeg ikke ut navn. For det første fordi jeg ikke aner navnet på alle. Jeg bare tror de fleste er fra bygda, men det kan også være feil. Dessuten er det mye artigere om lesere diskuterer navn. 

Her er i alle fall en blid gjeng fra Planteskolen. Det er jeg helt sikker på,, og jeg kjenner igjen de fleste. Her er min kjære mamma med midt i bildet.

Kan dette være tatt i Bodø? 

Dette kunne ligne på Storjord, men kan være hvor som helst. 

Her er i alle fall folket ute på tur med buss, tror jeg. Ser en tysk bil der, så det må være noe der som fenger turister. Her er også min kjære mamma med, i kåpe.

Til slutt i denne serien, er vi på en grønnmalt benk, et eller annet sted. Der er min svigermor med, til høyre i bilder.  OM du har lyst til å se flere innlegg av denne type, så kan du klikke på en eller flere av de blå linkene under, merket HER i blå bokstaver.

HER

HER

HER

HER

HER 

8 kommentarer

Siste innlegg